- 6 Kasım 2024
- 37
- 10
- 3
- Konu Sahibi Melisssssaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sinek ısırığı gibi başladı ve yayıldıSinek veya böcek mi ısırdı
Gitmiyorum değil buldunduğum ilde 1 tane tek dermatolog var ve sıra açmıyor bakmıyorMerhaba soru sahibi, hala niye doktora gitmiyorsun cildiyeye randevu bulmak zor oluyor evet en azından aile hekimine gösterebilirsin en kötü eczaneye danış.
Evet gidilmedi değil gidilemedi bulunduğum ilde 1 tane tek dermatolog ve randevu bulamıyoruz hiçbir şekilde sıra da açmıyorBu konu önceden de açılmadı mı doktor niye gidilmedi
Başına gelen vardır diye buraya yazdım doktora gidemiyoruz randevu yok tek doktor ve sıra vermiyor açmıyorSen daha doktora gitmedi mi.burdakiler doktor degilki bilsinler
Anlıyorum, en azından dediğim gibi başka bir sağlık kuruluşuna göster. Kafana takarsan artar bu şey ne ise. En azından için rahatlar.Gitmiyorum değil buldunduğum ilde 1 tane tek dermatolog var ve sıra açmıyor bakmıyor
Mantar böyle başlayabiliyor. İmkanınız varsa özele gidin vakit kaybetmeyin.Lütfen bakar mısınız kolumda böyle bi yara çıktı nasıl geçiririm ben bunu başına gelen var mı yardımcı olur musunuzzz
Aile hekimi antibiyotik verdi bana mısın demedi genişledi git gide eczane de verdiği krem biraz iyi geldi gibi ama geçirmediMerhaba soru sahibi, hala niye doktora gitmiyorsun cildiyeye randevu bulmak zor oluyor evet en azından aile hekimine gösterebilirsin en kötü eczaneye danış.
Aile hekimi ?Evet gidilmedi değil gidilemedi bulunduğum ilde 1 tane tek dermatolog ve randevu bulamıyoruz hiçbir şekilde sıra da açmıyor
Lütfen hangi kremdi hatırlıyor musunuz kortizonlu krem kullanmamı söyleyenler oldu ne olduğunu bilmeden kullanmak istemedimBu benim karnımda çıkmıştı mantar demişti cildiye bir krem verdi geçti stresten çıkmış
Stresli bir dönemde misin? Vücut bazen böyle tepki veriyor. Bir de imkanın varsa özele de bak, özelde vardır randevu.Aile hekimi antibiyotik verdi bana mısın demedi genişledi git gide eczane de verdiği krem biraz iyi geldi gibi ama geçirmedi