Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün kasık ağrısı ile devlet hastanesi açılın gittim kaydımıa açtırdım doktor muayene etti ve benden kan testleri istedi. Daha kanı veremeden önemli bir işim çıktı ve hastaneden direkt çıktım hiç bir işlem yapılmadan bu sorun olur mu
Bugün kasık ağrısı ile devlet hastanesi açılın gittim kaydımıa açtırdım doktor muayene etti ve benden kan testleri istedi. Daha kanı veremeden önemli bir işim çıktı ve hastaneden direkt çıktım hiç bir işlem yapılmadan bu sorun olur mu
İşlemler açısından sorun olmaz kimse sizi bulupta hesap sormaz. Ama dedikleri gibi lütfen acilleri oyalamayin daha önemli hastaların hakkına giriyorsunuz
Ne gerek var polikliniğe gitsen sıra beklersin, git oraya kan ver git burdan film çektir halbuki acil öyle mi? Doktor ayağına gelip muayne eder, hemşire ayağına gelip kanını alır, 1 torba serumunu takar, film çekilecekse personel götürür, reçeteni yazıp ayağına getirirler, neden poliklinik kapılarında sürünecekmiş ki?
Hasta habersiz çıktıysa, hakkında tutanak tutulur ama doktor kendini korumak için tutar hasta kaçtı diye. Yani size bir şey olmaz.