Lütfen bakar mısınız bir sıkıntı olur muu

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
67
29
8
Bugün kasık ağrısı ile devlet hastanesi açılın gittim kaydımıa açtırdım doktor muayene etti ve benden kan testleri istedi. Daha kanı veremeden önemli bir işim çıktı ve hastaneden direkt çıktım hiç bir işlem yapılmadan bu sorun olur mu

Bugün kasık ağrısı ile devlet hastanesi açılın gittim kaydımıa açtırdım doktor muayene etti ve benden kan testleri istedi. Daha kanı veremeden önemli bir işim çıktı ve hastaneden direkt çıktım hiç bir işlem yapılmadan bu sorun olur mu
Olmaz,yarın verin sistem de gözükür.

Acile gittin ve acil bir işin çıktığı için hastaneden gittin mi??? :KK57: demekki o kadar çok ağrın yokmuş mümkünse pzt aile hekiminle görüşsen??

Ne gerek var polikliniğe gitsen sıra beklersin, git oraya kan ver git burdan film çektir halbuki acil öyle mi? Doktor ayağına gelip muayne eder, hemşire ayağına gelip kanını alır, 1 torba serumunu takar, film çekilecekse personel götürür, reçeteni yazıp ayağına getirirler, neden poliklinik kapılarında sürünecekmiş ki?

Hasta habersiz çıktıysa, hakkında tutanak tutulur ama doktor kendini korumak için tutar hasta kaçtı diye. Yani size bir şey olmaz.

Hayatınız aciliyet üzerine kurulu,
Konuyu bile alelacele yazmışsınız
Sorun olur evet, hayatınızın geri kalanında aciliyet takıntınız hep sorun olur.

Poliklinik ne gune duruyordu acaba ? Neden boyle seylerle mesgul ediyorsunuz acili soyleyince de kavga cikariyorlar acilde

Back
X