Önceki ay sizin dediğiniz gibiydi neredeyse aynıydı bu ay böyle çıktıBanada iki ay gittigimde normal bisey yok denildi ucuncusunde adetim gecikince pko oldugunu soyledi adetin 3.gunu test yaptirdigimda fsh 6 lh14 du pko oldugunu dogruladi. Bildigim kadariyla fsh ve lh yaklasik ayni araliklarda olmasi lazim yoksa pko deniliyo
Aynen oyle oluyor 30 kilo fazlam var bana da oyle soyleyecekPko icinde kilo vermek cok onemli kilo verdikce adetleri duzenlesen hamile kalan cok insan var bende vermeye calisiyorum 3 kilo verdim o bile bu ay adetimi zamaninda getirdi
Pkolularda genelde insulin direnci cikiyo ona bakmadi mi doktor seker ilaci veriyolar hem kilo vermek kolaylasiyo hemde adetler duzene giriyoAynen oyle oluyor 30 kilo fazlam var bana da oyle soyleyecek
Bakmadi daha duzenli gidemedim bu salı sonuç için gidecegimPkolularda genelde insulin direnci cikiyo ona bakmadi mi doktor seker ilaci veriyolar hem kilo vermek kolaylasiyo hemde adetler duzene giriyo
Ben doğum kontrol kullanmak istemiyorum , etrafımda kac kişi kullandiysa mahvoldu sonuclarim çok mu kotu ?Bekarsin heralde canim evlenmeden tedavini ol kilo ver senin icin daha iyi olur belki dogum kontrol hapida verebilir o da iyi geliyomus
Evet ama etrafımda benden daha kilolu insanlar var ve takır takır oluyorlar gerçekten kilo ile mi alakalı bu durum ?30 kilo fazlan mi var?
Ee cevabi sen biliyormussun bak.
Peki hormonlarimda bir sıkıntı varmi sizce ? Diyetisyene gideceğim.Evet kilo ile alakali durum.. 30 kilo fazlalik her bunyede ayni etkiyi gostermez, sende adet duzensizligi yapmis baskasinda bel fidigi yapar baskasinda farkli bir durum olusur.. mesela bende de fazlalik vardi nefes alamamaya basladim, daha 10 kilo verdim ama farki simdiden farkettim.. mutlaka kilo ver duzene girer..
Peki hormonlarimda bir sıkıntı varmi sizce ? Diyetisyene gideceğim.
Peki tesekkur ederim sağolunMaalesef hic anladigim bir sey degil tahlil sonuclari ama varsa da ilacla cozulur o konuda canini sikma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?