Lütfen bakar mısınız acil

cvdr3457

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
207
26
18
25
Adet Düzensizliği ve tuylenme için gittim en son yumurtalikalrima bakıldığında overler doğal dendi.tarımsal kullanıp 3.günü olunca gittim ve sonuçlar bu 30 kilo gibi bir fazlaligim var.Neden olamıyorum sizce ?

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-14-10-37-55.png
    Screenshot_2018-04-14-10-37-55.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 96
Banada iki ay gittigimde normal bisey yok denildi ucuncusunde adetim gecikince pko oldugunu soyledi adetin 3.gunu test yaptirdigimda fsh 6 lh14 du pko oldugunu dogruladi. Bildigim kadariyla fsh ve lh yaklasik ayni araliklarda olmasi lazim yoksa pko deniliyo

Pko icinde kilo vermek cok onemli kilo verdikce adetleri duzenlesen hamile kalan cok insan var bende vermeye calisiyorum 3 kilo verdim o bile bu ay adetimi zamaninda getirdi

Banada iki ay gittigimde normal bisey yok denildi ucuncusunde adetim gecikince pko oldugunu soyledi adetin 3.gunu test yaptirdigimda fsh 6 lh14 du pko oldugunu dogruladi. Bildigim kadariyla fsh ve lh yaklasik ayni araliklarda olmasi lazim yoksa pko deniliyo
Önceki ay sizin dediğiniz gibiydi neredeyse aynıydı bu ay böyle çıktı

Bekarsin heralde canim evlenmeden tedavini ol kilo ver senin icin daha iyi olur belki dogum kontrol hapida verebilir o da iyi geliyomus

Bekarsin heralde canim evlenmeden tedavini ol kilo ver senin icin daha iyi olur belki dogum kontrol hapida verebilir o da iyi geliyomus
Ben doğum kontrol kullanmak istemiyorum , etrafımda kac kişi kullandiysa mahvoldu sonuclarim çok mu kotu ?

Evet kilo ile alakali durum.. 30 kilo fazlalik her bunyede ayni etkiyi gostermez, sende adet duzensizligi yapmis baskasinda bel fidigi yapar baskasinda farkli bir durum olusur.. mesela bende de fazlalik vardi nefes alamamaya basladim, daha 10 kilo verdim ama farki simdiden farkettim.. mutlaka kilo ver duzene girer..

Evet kilo ile alakali durum.. 30 kilo fazlalik her bunyede ayni etkiyi gostermez, sende adet duzensizligi yapmis baskasinda bel fidigi yapar baskasinda farkli bir durum olusur.. mesela bende de fazlalik vardi nefes alamamaya basladim, daha 10 kilo verdim ama farki simdiden farkettim.. mutlaka kilo ver duzene girer..
Peki hormonlarimda bir sıkıntı varmi sizce ? Diyetisyene gideceğim.

Back