- 17 Temmuz 2024
- 420
- 197
-
- Konu Sahibi Sessizbalon
Bizim bir akrabamız öyleydi ameliyat oldu eşi hemen hamile kaldıMoralim çok bozuk kızlar...geçici bir süreç fakat yeni olduğu için etkisindeyim ister istemez..
Eşim için sperm testi verdik ve sayıları oldukça düşük varikosel ameliyattan öncede düşüktü şuan ileri hareketlilik düşük,sperm sayısı ( 1 milyon civarı) yuvarlak hücre (2 milyon), hareketsiz sperm sayısıda oldukça yüksek şuanda ...
yani ameliyat ile varikosel yok olsada sperm sayısı yüksek değil şuan tabi ameliyatta sıfırlandı 4 ay içerisinde bu kadar toplandı ve biz takviye kullanmadık doktor ameliyat başarısını görmek istedi yakın zamanda randevu var kontrole gideceğiz..
Bu durumu yaşanlar lütfen yazabilir mi, çok moralim bozuk bu şekilde olup olumlu gelişme kaydeden,yada takviyelerle sperm sayısı yükselen, yada gebe kalan varmı..
benim arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu ameliyat oldu defalarca tüp bebek yaptı sonra başka hastanede genetik testli tüp bebek yaptılar tuttu diğer klinikler yapmadı bunu hiç o yüzden 1 yumurta 1 sperm olsa yeter eşine sen pekmez fındık muz ver ve CoenzymeQ10 al eşine kabak cekirdeği hergün 1 avuc benim eşimee hareket sorunu vardı yüzde 50 düzelme var pes etmeyin olucak zararlı şeyleri hayatınızdan çıkarınzMoralim çok bozuk kızlar...geçici bir süreç fakat yeni olduğu için etkisindeyim ister istemez..
Eşim için sperm testi verdik ve sayıları oldukça düşük varikosel ameliyattan öncede düşüktü şuan ileri hareketlilik düşük,sperm sayısı ( 1 milyon civarı) yuvarlak hücre (2 milyon), hareketsiz sperm sayısıda oldukça yüksek şuanda ...
yani ameliyat ile varikosel yok olsada sperm sayısı yüksek değil şuan tabi ameliyatta sıfırlandı 4 ay içerisinde bu kadar toplandı ve biz takviye kullanmadık doktor ameliyat başarısını görmek istedi yakın zamanda randevu var kontrole gideceğiz..
Bu durumu yaşanlar lütfen yazabilir mi, çok moralim bozuk bu şekilde olup olumlu gelişme kaydeden,yada takviyelerle sperm sayısı yükselen, yada gebe kalan varmı..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşallah canımÇok bildiğim şeyler değil ama rabbim en kısa zamanda sevindirsin demek istedim
Biz ameliyat oldukBizim bir akrabamız öyleydi ameliyat oldu eşi hemen hamile kaldı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim,Allahın izniyle tavsiyelerini uygulanacağımbenim arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu ameliyat oldu defalarca tüp bebek yaptı sonra başka hastanede genetik testli tüp bebek yaptılar tuttu diğer klinikler yapmadı bunu hiç o yüzden 1 yumurta 1 sperm olsa yeter eşine sen pekmez fındık muz ver ve CoenzymeQ10 al eşine kabak cekirdeği hergün 1 avuc benim eşimee hareket sorunu vardı yüzde 50 düzelme var pes etmeyin olucak zararlı şeyleri hayatınızdan çıkarınz
CoenzymeQ10 bu nedir acaba baktımda farklı ürünler çıkıyor acaba ne için kullanılıyor ona göre bakıyımbenim arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu ameliyat oldu defalarca tüp bebek yaptı sonra başka hastanede genetik testli tüp bebek yaptılar tuttu diğer klinikler yapmadı bunu hiç o yüzden 1 yumurta 1 sperm olsa yeter eşine sen pekmez fındık muz ver ve CoenzymeQ10 al eşine kabak cekirdeği hergün 1 avuc benim eşimee hareket sorunu vardı yüzde 50 düzelme var pes etmeyin olucak zararlı şeyleri hayatınızdan çıkarınz
İnşallah olur yaBiz ameliyat oldukvar çevremde o şekilde ameliyattan sonra hamile kalan ama bizim değerler yükselmedi
Hücreleri yeniliyor erkeklerde ve kadınlarda yumurtalar ve sperm üzerinde etkiliCoenzymeQ10 bu nedir acaba baktımda farklı ürünler çıkıyor acaba ne için kullanılıyor ona göre bakıyım
İnşallah canımİn
İnşallah olur ya
Tamam canım teşekkür ederimHücreleri yeniliyor erkeklerde ve kadınlarda yumurtalar ve sperm üzerinde etkili
Rica ederimTamam canım teşekkür ederim