Lütfen bakabilir misiniz bunu yaşayan var mı

benmarian

Her şey seninle güzel ❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
727
1.984
43
29
Merhaba arkadaşlar. 18 gündür adetim geçiyor. 8 gün geçtiğinde ve 17 gün geçtiğinde olmak üzere iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne oluyor anlamıyorum aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?

. Adetlerin hep düzenli mi? Hormon testi yaptır istersen

3 ay öncesine kadar düzenliydi günü gününe oluyordu ama 3 aydır gecikiyor bir hafta on gün filan geçti bu defa daha fazla oldu
Canım inşallah Allah gönlüne göre versin bence bir hormon tahlili yaptır genelde herşey yolundaysa bebek yerini hazırlıyor derler ama gecikmen az değil

Canım eğer stres yaptıysan ondandır. Bende iş arayışı falan derken geçtiğimiz 3 ay 20 günde adet olmaya başlamıştım. Stres çok etkiliyo

Doktor 3 aya kadar gecikmesi normal demişti.
20 günden kısa sürede adet olmak daha anormal. gecikme 3 aya kadar olsa da cok sorun değil mevsimsel psikolojik sebepleri olabilir. yine de doktora gidin bence. sadece hamilelik araştırmayın başka bi durum varsa öğrenin

Regl 25 gunden az olup 35 gunden fazla gecikiyorsa doktora gitmekte fayda var. Sizin cok bile geçmiş. Kanda gebelik bakilip duruma gore tedavi uygular. Ben pcoyum mesela bazen 25 gunde bazen 35 gunde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…