. Adetlerin hep düzenli mi? Hormon testi yaptır istersenMerhaba arkadaşlar. 18 gündür adetim geçiyor. 8 gün geçtiğinde ve 17 gün geçtiğinde olmak üzere iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne oluyor anlamıyorum aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
3 ay öncesine kadar düzenliydi günü gününe oluyordu ama 3 aydır gecikiyor bir hafta on gün filan geçti bu defa daha fazla oldu. Adetlerin hep düzenli mi? Hormon testi yaptır istersen
Canım inşallah Allah gönlüne göre versin bence bir hormon tahlili yaptır genelde herşey yolundaysa bebek yerini hazırlıyor derler ama gecikmen az değil3 ay öncesine kadar düzenliydi günü gününe oluyordu ama 3 aydır gecikiyor bir hafta on gün filan geçti bu defa daha fazla oldu
Hayır yaptırmadımKanda gebelik testi yaptirdinizmi
Stres büyük ihtimalCanım eğer stres yaptıysan ondandır. Bende iş arayışı falan derken geçtiğimiz 3 ay 20 günde adet olmaya başlamıştım. Stres çok etkiliyo
Bence hemen yaptırın içiniz rahat eder gebelik yoksa adet söktürücü kullanırsınızHayır yaptırmadım
Öyle canım sağlık ocağına gittim sabah idrar testi yaptı negatifti yarın kan yapacak gebelik yoksa adet söktürücü yazarım dedi bakalımBence hemen yaptırın içiniz rahat eder gebelik yoksa adet söktürücü kullanırsınız
İnşallah rabbim gönlüne göre versin cnmÖyle canım sağlık ocağına gittim sabah idrar testi yaptı negatifti yarın kan yapacak gebelik yoksa adet söktürücü yazarım dedi bakalım
Sağol canım allah razı olsunİnşallah rabbim gönlüne göre versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?