- 26 Haziran 2024
- 36
- 8
- 26
-
- Konu Sahibi sinembukhari
evet geç döllenmeymiş ama bana cumartesi günü acildeki doktor iki güne düşüğün başlar dedi olmadı kürtaj dedi bugün bi gittim ki kesede bebek var ama kalp atışı henüz yokHayatım senin bebek geç döllenme olabilir mi?
Kese 9 haftalık ama bebek 6-7 haftalık uyumlu ve son 4 günde ortaya çıktı hala kalp atışı da yok sizce umut var mı yaşayabilir mi 4 doktora gittim hepsi farklı konuştuHayatım senin bebek geç döllenme olabilir mi?
Adet tarihime göre hesaplayınca 11 haftalık gebelik oluyodu ama kese boyutuna bakınca 9 haftaya uyumluymuş öyle dediler, acildeki doktor düşük önleyici ilaç vermicem sağlıksızsa gitsin daha iyi dedi (yorumunuz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim)Şimdi geç döllenmede senin hamilelik haftana göre bebek uyuşmaz. Son adet tarihini değil yumurtlama tarihini baz almaları gerekir. Şu an sen 9 haftalık değil 6 haftalık hamilesin. Kalp atışı içinde henüz erken. Yani geç döllenme dedilerse böyle olması gerekir. Kanaman içinde ilaç vermeleri gerekirdi. Doktorunu değiştir kuzum
Sen yine de sakin kal ve düşerse de kendiliğinden düşsün. Düşerse zaten sağlıksızdır. 1 hafta sonra tekrar git bakalım ne dicekler.Adet tarihime göre hesaplayınca 11 haftalık gebelik oluyodu ama kese boyutuna bakınca 9 haftaya uyumluymuş öyle dediler, acildeki doktor düşük önleyici ilaç vermicem sağlıksızsa gitsin daha iyi dedi (yorumunuz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim)
Teşekkür ederimSen yine de sakin kal ve düşerse de kendiliğinden düşsün. Düşerse zaten sağlıksızdır. 1 hafta sonra tekrar git bakalım ne dicekler.
Benim oğlum da geç döllenmeydi kese boyutuna göre değil bebeğe göre baktılar. Gittiğimde 8 haftalıktı ama adetime göre 11 haftalık olması gerekiyordu.Adet tarihime göre hesaplayınca 11 haftalık gebelik oluyodu ama kese boyutuna bakınca 9 haftaya uyumluymuş öyle dediler, acildeki doktor düşük önleyici ilaç vermicem sağlıksızsa gitsin daha iyi dedi (yorumunuz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim)
Rica ederim. Gördüm bi kaç konunu çok panik yapmışsın kıyamam :) ferah tut içini hayırlısını iste. İlk bebeğin mi ?Teşekkür ederim
Evet ilk bebeğim çok panik yaptım çünkü bebek olmadığına ikna olmuştum düşük ya da kürtaj bekliyodum bugün bebeği görünce şoka girdim ve napacağımı şaşırdım o yüzden buraya yazdım bilenlerden destek ve yorum almak iyi gelir en azından kafa karışıklığım gider dedimRica ederim. Gördüm bi kaç konunu çok panik yapmışsın kıyamam :) ferah tut içini hayırlısını iste. İlk bebeğin mi ?
Inwallah ki Allahin izni ile kalp atiwinida duyarsin Allah uzgun kalbini sevindirsin Inwallah sag salim kucagina almak nasib olsunEvet ilk bebeğim çok panik yaptım çünkü bebek olmadığına ikna olmuştum düşük ya da kürtaj bekliyodum bugün bebeği görünce şoka girdim ve napacağımı şaşırdım o yüzden buraya yazdım bilenlerden destek ve yorum almak iyi gelir en azından kafa karışıklığım gider dedim
Malesef bugün bebeğimi kaybettim umarım sizinki sağ salim görünür ve zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınızInwallah ki Allahin izni ile kalp atiwinida duyarsin Allah Malesefuzgun kalbini sevindirsin Inwallah sag salim kucagina almak nasib olsunbende bu gun ultrasona gittdim kese olcusu 7.4 bebek yok dedi 2 hafta sonra gel dedi Allah yardimcisi olsun her kesin Inwallah