• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN ARTIK YARDIMCI OLUN COK IHTIYACIM VAR !!!!!!

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Merhaba kızlar dün akşam gebelik testi yaptım 5 dk icinde belirmedi bende uyudum sabah kalktigimda bu şekilde oluşmuş ve hamilelik belirtileri var Bende dün doktora gittim enfeksiyondan gözükmemiş olabilir demişti monurol diye toz şeklinde ilaç yazdı dün gece kullandım bi BAT 4 ekim 😊yorumlarınıza ihtiyacım varr

Eklentiler

• 20191002_073512.jpg
    20191002_073512.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba kızlar dün akşam gebelik testi yaptım 5 dk icinde belirmedi bende uyudum sabah kalktigimda bu şekilde oluşmuş ve hamilelik belirtileri var Bende dün doktora gittim enfeksiyondan gözükmemiş olabilir demişti monurol diye toz şeklinde ilaç yazdı dün gece kullandım bi BAT 4 ekim 😊yorumlarınıza ihtiyacım varr
Lütfen aynı konuyu defalarca açmayınız, diğer konularınızda üyeler yeterince yardımcı olmuş.
Gebelik testini çöpe atmayip bir gun sonra bakanlar ?
YARDIM ALLAH RIZASI ICIN..
Gebelik testi için nolursunuz yardım edin

Inşallah hamilesindir benimde silik çizgi çıkmıştı adet gecikmem de vardı 4 5 gün gecikmeli adet oldum geçen ay . Beta 2 lerde çıkmıştı

Kız bikac gün sonra gene yap bmde de hiç hamilelik belirtisi yok adet olcam gibi 4 gün kaldi adetime onu bekliyom insalah gecikir yada olmam😞😒

Her yerde konu açmış veya soru sormuşsa ne olmuş yani anlamıyorum ? Ne bu insanlardaki tahammülsüzlük ? Lütfen biraz hoşgörü 🙏

Back
X