- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
Hangi dernek kızlar? Siz hala derneklere inanıyor musunuz? Hiç biri hiç bir şey yapmadı,Türkiye'de adam gibi çalışan bir dernek olsaydı bu gün hayvanlar üzerine çalışan derneklerin sayısı 100 kusura ulaşmazdı? Şimdi bir daha düşünün bu güne kadar hangi dernek hayvanlar için bir şey yaptı ? Hepsi birbiri için atıp tutmaktan, kavga etmekten başka hiç bir işe yaramazlar hatta ileri gidip bizim gibi gönüllü çalışan gruplara saldırdıkları da olur sıkça o yüzden bana kimse dernek demesin...Rakamı nerden biliyorsun demişsin biliyorum çünkü bu dilekçe olayını organize eden grubun içindeyim :) Açıkçası katılımın az olmasından dolayı hayvansever görünen insanların gerçekte ne kadar hayvan sevdiğini ve önemli olaylarda ne kadar yalnız olduğumuz sadece bir avuç insan olduğumuzu bir kez daha gördük...Ben dilekçe gününde okulda olduğum için okula arkadaşlarımıda kandırıp Kartal Adliyesinden verdik dilekçelerimizi, kısaca okulmuş işmiş vs bunlar sorun değil, sadece bahane olarak kullanılmak için bir araç...Bu arada o gün Şişli'den dilekçe verenlerin sayısıda sadece 12 ki biride bu konuyu açan arkadaşımız sanırım...
Son düzenleme: