• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen arkadaslar ıdrar testlerı negatıf ama hamıle olan arkadaslar varmı?

cokolino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
177
1
96
A.B.D.
Hepinize yeniden yaziyorum 3 yilldir hamile kalmaya ugrasiyorum ama hic haber bebekten yok,adetlerim hep duzenli olur ama bu ay nedense adet olucakmisim gibi belirtilerim vardi ve adetimin baslayacagi gun kahveregi lekenmem oldu bende adet oluyorum diye ped koydum ama 7 gundur adet olmadim hala sadece tuvaletimi yaptigim zaman arkasindan silindigim zaman lekenmem oluyor adet oncesi gibi,test yaptim negatif cikti,,,hamile olabilir miyim arkadasalar aranizda hamile olan ve testleri negatif cikan varmi,ve lekenmesi olan ,hala adet olmadim ama lekelenmem var ama cok cok az hic denilicek kadar.cevaplarinizi bekliyorum lutfen,

Bende aynı durumu yaşadım adetimin ilk 3 günü kahverengi lekeler geldi hatta ilk günkü baya koyuydu ve idrar testim hep negatif çıkıyordu şuan 10 haftalık hamileyim kan testi yaptır sonucu hemen öğrenirsin umarım sonu hayırldır:)

Hepinize yeniden yaziyorum 3 yilldir hamile kalmaya ugrasiyorum ama hic haber bebekten yok,adetlerim hep duzenli olur ama bu ay nedense adet olucakmisim gibi belirtilerim vardi ve adetimin baslayacagi gun kahveregi lekenmem oldu bende adet oluyorum diye ped koydum ama 7 gundur adet olmadim hala sadece tuvaletimi yaptigim zaman arkasindan silindigim zaman lekenmem oluyor adet oncesi gibi,test yaptim negatif cikti,,,hamile olabilir miyim arkadasalar aranizda hamile olan ve testleri negatif cikan varmi,ve lekenmesi olan ,hala adet olmadim ama lekelenmem var ama cok cok az hic denilicek kadar.cevaplarinizi bekliyorum lutfen,

slm ben su anda 10 haftalik hamileyim benim adet tarihim 8 gun sonra yaptim idrar testini doktorla birlik te negatif cikti benimde hic gecikmem olmazdi doktora anlattim doktor kesin hamilesin dedi kan testi yaptik ve ertesi gun hamile oldugumu ogrendiminsallah sende hamilesindir canim hemen bir kan testi yaptir bence iyi sanslarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bende aynı durumu yaşadım adetimin ilk 3 günü kahverengi lekeler geldi hatta ilk günkü baya koyuydu ve idrar testim hep negatif çıkıyordu şuan 10 haftalık hamileyim kan testi yaptır sonucu hemen öğrenirsin umarım sonu hayırldır:)

merhaba ne tesaduf bende 10 hafalik hamileyim tahminende dogum 3 kasim senin demi oyle allah insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsinn amin

canım bende test yaptım hep negatif çıktı hemde adetten 20 gün sonra bile negatif çıktı ama şimdi 24. haftamızdayız sen bir kan testi yaptır bence

Selam arkadasim,
bendede kahverengi akinti oldu. Simdi ise adetimi 13gun gecti kan testim, idrar testim olsun hep negatif cikti. Acaba hamilemiyim?! Nedeni ise sabahlari cok bulantim oluyor, kasiklarim agriyor ve cok yemeye basladim. Bunlarin hepsi piskolojik ola bilirmi? Cok caresizim ve adetim hala gelmedi kasiklarimda agriyor sanki adetim gelecek gibi kardesim sende nasildi tskler saygilar
S€VGI

bende adetim bes gun geçti idrar testi yaptim negatif çikdi , ve o gun agladim , halbuki illa hemen bebek olsun diye kendimi kasmiyordum , sadece hapi birakiyim içim temizlensin vucudum bebise hazirlansin diye birakmistim alti ay olmustu birakali uc seneden sonra. ve ustunden bir hafta daha geçti kan testi yaptirdim ve 10 gunluk hamileymisim :o)

gözünaydın canım,çok tebrik ederim.allah sağlıklı olarak kucağına nasip etsin inşallah....

her gebelık ıdrar testınde cıkmıyor canım benım arkadasımda hıcbır gebelıgı ıdrarda cıkmıyordu kanda cıkıyordu arkdasların dedıgı gıbı kan tahlılı yaptır inş hamılesındır.

merhaba yardima ihtiyacim var adetim 11 gun gecti ama idrar tahlilinde cikmadi adet olcakmis gibi degilim hic sol tarafimda damar atisi gibi bi kipirti var ne dersiniz?

yardim lutfen 13 gun oldu

tatlım baya bi geçmiş adetin.. bence sabah bir idrar testi daha yap varsa çıkar artık. içine sinmiyosa kanda baktır. yerinde olsam bukadar sıkıntıya girene kadar bir hcg testi yaptırırdım.. inşallah hamilesindir.. :)

benim de 6 gün geçti 3 tane test yaptım hepsi negatif çıldırcam göğüslerimin acıdan çatlayacak gibi olması lazımken hiçbir acı yok yani adet olma belirtim hiç yok çarşamba gününe kadar böyle devam ederse kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı :)

arkadaşlar adet gecikmesi olupta test negatif çıkıyosa mutlaka kanda baktırın çünkü geç yumurtlama ve geç döllenmede idrarda çıkmayabiliyor. eğer kandada negatif çıkarsa dr.a gitmelisiniz. herşey olabilir kist, pco endometrium v.s.

ya ben konu sahıbını merak ettım ee sonuc ne cıktı cnaım kan tahlılı yaptırdınmı senın adına sevınelımmı bi bebiş daha gelıyor diye :)) güzel ve hayırlı haberlerını beklıyorum

tarihe baktım..topic 2009da acılmışş...
ama merak edenler olursa die cvp vermek istiyorum..
benim adetim 8 gün gecikti...ve ona rağmen idrar testinde 2 kez negatif çıktı...
artık 10.gün dayanamadım ve guatr prolaktin testlerini yaptırayım.sorunum var heralde dedim..hamile de değilim die düşündüm..
ama sonuç süprizzz...
gerçi daha başındayız 3 haftalıkmışş..bu nednele hcg biraz düşük çıkmış.geç döllenme dedi dr.
hafta içi tekrar kontrole gideceğim.eger hcg de yukselme varsa rahatlarız rahime yerleşmiş demektir dedi..
bakalım dua ediyorum bir ümit..

tarihe baktım..topic 2009da acılmışş...
ama merak edenler olursa die cvp vermek istiyorum..
benim adetim 8 gün gecikti...ve ona rağmen idrar testinde 2 kez negatif çıktı...
artık 10.gün dayanamadım ve guatr prolaktin testlerini yaptırayım.sorunum var heralde dedim..hamile de değilim die düşündüm..
ama sonuç süprizzz...
gerçi daha başındayız 3 haftalıkmışş..bu nednele hcg biraz düşük çıkmış.geç döllenme dedi dr.
hafta içi tekrar kontrole gideceğim.eger hcg de yukselme varsa rahatlarız rahime yerleşmiş demektir dedi..
bakalım dua ediyorum bir ümit..

Ayy ne guzell bı haber banada ümit oldun valla Hayırlısıyla güzel haberlerini beklıyorummm inşallah kesenide görürsün saglıklı bi şekilde..
Bende 11 mayısta olmam gerekıyordu hala tık yok idrar testı yaptım sonuc negatif ama umudu tükenmıyor işte insanın belki gec döllenmedır diyorum, benımde gelmezse eger adetım pazartesi yaptırıcam testı hayırlısı bakalım senın adına cok sevındım inşallah bende hamıleyımdırr:84:

Back