• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen ama lütfen yorumlarınızı bekliyorum ilişkiden sonra gebelik için ?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?

Canım öncelikle kendini çocuk olsun diye kasma ona odaklanma benim 3. Ayım çocuk deniyoruz 2 aydır o kadar şartladım ki kendimi olsun olsun diye 1,5 - 2 saate yakın kalkmadım yataktan ama ikisinde de olmadı bu ay artık yeter olursa olur napayım nasip dedim düşünmemeye başladım çünkü her hastalandığımda moralim bozuluyordu. Şuan 2 gün gecikti adetim ama kasık ağrılarımda var belki hastalanırım belkide hamileyimdir bilmiyorum. Allah hepimize nasip etsin.

evet stres de iyi değil.sen pekı bu ay naptın hemen kalktın mı mesela?

Bu ayda kalkmadım canım diğer aylardan farklı olarak şunu söyleyebilirim adetim biter bitmez ilişki oldu yani ertesi gün başladık tek fark o oldu tabi bide kafadan attım o düşünce ve stresi

Canim ben hemen kalktim temizlendim ama hamile kalmisim hic beklemiyordum ucuncuye hamileyim rabbim isteyenlere versin insallah

günaydın arkadaslar her ay adetimin 7-8.günü yumurtlama kasık ağrım başlardı. ve 4-5 gün ağrı sürerdi 13-14.günü çatlardı. gecen ay antıbıyotık kullandım. bugun adetımın 11.günü ne kasık agrım var ne akıntım. adetlerım duzenlıydı. antıbıyotıgı de adetımden 1,5 hafta önce kullandım ve adetıme 3-4 gün kala bıraktım. adetım 2-3 gün gecıktı öyle geldi. yumurtlamayı da etkılermı 2 hafta kullandıgım antıbıyotık anlamadım kı? sizce dokora gideyım mı ki? adetımın 11.günü ama kasık agrım vs bıseyım yok.

Back