merhaba arkadaşlar.benim 6 aylık bir ilişkim oldu.Önce yaşadığım ilişkilerden çok farklıydı.Her anlamda çok daha özel şeyler yaşadık ve birbirimize çok değer veriyorduk.Sonra ailevi sebeplerinden dolayı kötü günler yaşadı sevgilim ve birbirimize zaman ayıramadık, tahammülsüzlükler filan başladı hep kavga ediyoduk sürekli ayrıl-barış her kıskanclıkta filan ve sonunda ayrılmak istedi ben de kabul ettim ve ayrıldık.Daha sonra ben dönmesi için 1 hafta fln mesaj attım sürekli barışmak için istemedi.Ve ben de bıraktım peşini artık.yaklaşık 1 ay geçti sabah telefonuma mesaj atmış ' özledim seni sarılmak istiorum sana çok kötüyüm' filan.Ben de tabi umutlandım çok sevindim buluştuk filan sarıldı bana aynı kaşıktan yemek fln yedik evime bıraktı beni filan herşey güzel.2 gün geçti sordum seviyomusn tekrar başlayalım dedim hayır sevmiorm her şey bitmiş dedi.Ben çok sinirlendim kendimi kullanılmış hissettim.Ama aramızda hiç bizaman kötü şeyler yaşanmadı aldatma fln gibi.Sonra ben kızdım bidaha asla arama fln dedim.Aradan 10 gün fln geçti yolda karşılaştık.Ben görmemezlikten geldim suratına bakmadım geldi kolumdan tuttu yapma böle üzülüyorum fln dedi biraz yaş aktı gözlerinden sonra otobüse bindik yolda yine koluma girdi sarıldı inerken de yanaklarımdan öptü gitti arıcam seni buluşuruz fln dedi ben cevap vermedim suratına bakmadım öyle indi.Sonra aramadı ben attım mesaj noldu aramadın diye.İşte arıcaktım hastaydım fln dedi.İiyi buluşalım sinemaya fln gidelim dedim ben.Gidelim tamam ama bidaha eskiye dönmicez sevmiorum içmde bişi yok bunu bil tamam mı istedğn zaman görüşürüz filan dedi.Sonra ben çok kızdım sevmiosan ona göre davran filan dedim asla buluşmucaz ve beni görmemezlikten gel gördüğnde fln dedim biraz saygın varsa bunu yap dedim.Ve 5 gün sonra yine karşılaştık ve beni görmemezlikten geldi.Ben de onu görmemezlikten geldim hiç konuşmadık otobüsüme bindim geldimayrılalı 3 ayı geçti ve bu 3 ayda bunlar yaşandı yaklaşık 25 gündür de hiç konuşmuyoruz ve lanet olsunki ben onu hala çok seviyorum bu yaşanılanlar neyi gösteriyor sizce? çok dengesiz hareketler değil mi? sizce geri döner mi bu yanlışlardan? bu kadar zaman geçti ben de artık karşısına çıkmamaya çalışıyorum sizce doğru mu yapıyorum? sizce bizim geleceğimiz var mı bu saatten sonra ?
istediğini alamamıştır senden..o yüzdendir bu dengesiz davranışları...şunu da bil, sevmıyor senı...boşta kaldığı zamanlar senı arayor ve istedgıne ulasmak ıstıyordur veya oynuyor senınle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?