- 12 Mayıs 2022
- 99
- -39
- 31
- Konu Sahibi yorgunanne90
Merhaba yeni üye oldum 3 yıl olacak evliyim.konuya gireyim evlendiğimin ilk senesi eltim bayram günü kayınvalidemin evindeyiz kayınvalidem çantalarınızı gidin cocuk odasında dolaba saklayın kalabalık demişti çünkü ikimizinde düğün takıları yanlarımızdaydı (1 ay arayla düğünümüz oldu) ve bu olay düğünden 2 ay sonra oluyor.bu elti olacak bi yalandan kocasını arayıp karnım çok ağrıyor bahanesiyle hastaneye gitti (1 gün onceside aynısını yaptı serum bağlamışlardı ).bu çantasını alırken benim çantamı aç altınlarımın olduğu keseyi al.Kayınvalidem ve ailemin taktıkları vardı 50 milyara yakın takılarım ve 3 sene öncesi düşünün.neyse bu arada beni yokluyo işte hastanedeyim sen naptın falan hani öğrendimmi diye.Akşam oldu bunlar geldi evinede uğramış bu eşi diyorki yolda düşmüş gibi yapmış istifra ettim lavaboda eve üstümü değiştirmem lazım diye evinede uğramış altınları saklamış.Artık bizde eve gidecektik akşam ev yine kalabalık çantamı aldımki yarıya kdr açık baktm altın kesesi yok ev tabi bi coştu.kayınvalidem bi fenalaştı duyunca eltim olacak pislikte anneciğim merak etme çalana zehir zıkkım olur diye beddua veriyor.eşimle evime gidip bir baktık evdemi unuttum diye yok diyorumki eminim çantamdaydı.eşim dedi kim biliyordu yerini işte annesi ve yengesinin bildiğini söyledim abisini aradı evinin kilidini eşinden gizli ver bakıcam diye tabi karısı paniklemiş eve gidelim karnım ağrıyor falan.görüncem ben eşim gittik aradık en son bulamadık günahını aldık diye pes etmişken gorumcem dedi bu çanta ne bi açtıkki benim keseyi hastanede peçeteyle doldurmuş şıngır şıngır ses çıkmasın diye ve bez poşetin içine gardrop arkasına sıkıltırmış.Allah o kdr büyükki bulduk o gün neyse bulduk falan dedik ailesini çağırdılar eltimin bana güya şaka yapmak istemiş korkutmak istemiş sonra bahanesi kocasına ders vermekmiş onu aldattı diye ne alakaysa.bu 1 ay ailesinin evindeyken diyoki benle iş birliği yapmış çaldı süsü verdirmek icin.bu geri geliyo tabi ben çıldırıyorum nasıl ağzının payını vermezsiniz iftira atıyor diye kayınvalidemde oglumun hatrına yuvası yıkılmasın diye affediyoruz dedi.son durum nemi ? Hepsi konusuyor görümcemle bildiğiniz araları eskisinden iyi ve ben bunu yediremiyorum hepsiyle aramı açtım iftira atıyor ve kabullendiniz diyr bana dedikleri biz yalan söylediğini biliyoruz ama oglumun yuvası yıkılacak oluyor.Görümcemde beni sevmiyormuş çünkü kabul ettiklerinde birçok laf saydım ve mesafemi koydum diye suratsızmışım eee nasıl olmamı bekliyorlar sen düşmanımla dost oldun.Bende ne slm veririm ne alırım slmını görümcemin.kv demle mecburen işte görüştükce konuşuyorum ama yedirtmiyorum daha dün gorumcem evilerine gitmiş kalmaya madur olan benim ne kdr küs olsamda oraya gitmesi çok zoruma gidiyor onu yüceltmiş oluyor lğtfen akıl verin haksızmıyım