• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen acil yardimmmmmmmmmmm

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Adetten 3gun sonra korunmasiz iliski yasadim boşalma olmadi.zevk suyundsn korktum 3.gun ertesi gun hapi kullandim. 1hafta gecti.beyaz puturluk sut kesigi gibi akintim geldi.ateş basması ara ara kasik agrisi oluyor oluyor suan yumurtlama zamanim. 10gun sonra adet olmam gerekiyor.hanile kalmis olabilirmiyim.

Canim bosalma olmadiysa korkma bence zevk suyundan hamilelik nadir goruluyor bildigim kadariyla kasik agrilarin adet olacaginin haberciside ola bilir

Arkadaşım bu kaçıncı hamilelik, adet muhabbeti yahu... Açtığın konularda yeterince aydınlanmadıysan, bu kadar nette zaman harcıyorsun gebelik, hamilelik üstüne yazılar oku.
Burdaki insanlar napsın da anlasın sen hamilemisin değilmisin............................................

Canim bosalma olmadiysa korkma bence zevk suyundan hamilelik nadir goruluyor bildigim kadariyla kasik agrilarin adet olacaginin haberciside ola bilir

Anlamadim bende ilactanmi kaynaklaniyor diye kullanali 1hafta oldu etkisi mi diye.yumurtlamayla gebelik belirtileri hep ayni aklim karisti

İlacın yan etkisidir o.

Fildisi zaten her paylasimda laf sokuyor sen git buralarda harcanma lutfen fildisimisin nesin

Hamile kalma ihtimalin cok cok dusuk. Adetten sonra yasanan cinsel iliski, bosalma yok, ertesi gun hapi var. Hamile kalirsan mucize gibi bisey olur :)

Back