Lütfen acil yardımm

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
26
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 24 ünde ayın bu ayın 26tısı oldu daha adet olamadım normalmi hiçbir belirti de yok göğüs hassasiyetinden başka 2 gün önce test yaptım negatif çıktı

Herhangi bir ilaç kullandıysan , âdetine etki etmiş olabilir .
Allah hayırlı evlatlar nasib etsin .
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 24 ünde ayın bu ayın 26tısı oldu daha adet olamadım normalmi hiçbir belirti de yok göğüs hassasiyetinden başka 2 gün önce test yaptım negatif çıktı

Stress etkiliyor kesinlikle. Benmde tam 2,5 ay gecikti. Söktürücü kullanmak zorunda kaldım. Rahim kalınlaşmış stressten üzüntüden. Bebeğimi kaybetmiştim senin gibi. Söktürücü kullandım rahim tertemiz aynı ay hamileydim ve Doğum yaptım

Şöyle diyim 1 yıldır evliyim nhep korunduk geçen aya kadar sonra çocuk istedik korunmayı bıraktık ilk ayda hamile kaldm yani geçen ay malesfki kimyasal gebelik oldu geçen ayın 24ünde kanamam başlamıştı bu gün ayın 26sitısı hiçbir adet belirttim yok cuma günü test yaptım negatif çıktı yani şu an bilmiyorum ne zman olmam gerekir kanama günü adet günü oluyomuş yani istiyorum tabiki ama bilmiyorum işte kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…