- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 26
- Konu Sahibi Cicibayan14
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 24 ünde ayın bu ayın 26tısı oldu daha adet olamadım normalmi hiçbir belirti de yok göğüs hassasiyetinden başka 2 gün önce test yaptım negatif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 24 ünde ayın bu ayın 26tısı oldu daha adet olamadım normalmi hiçbir belirti de yok göğüs hassasiyetinden başka 2 gün önce test yaptım negatif çıktı
Herhangi bir ilaç kullandıysan , âdetine etki etmiş olabilir .
Allah hayırlı evlatlar nasib etsin .
Stress etkiliyor kesinlikle. Benmde tam 2,5 ay gecikti. Söktürücü kullanmak zorunda kaldım. Rahim kalınlaşmış stressten üzüntüden. Bebeğimi kaybetmiştim senin gibi. Söktürücü kullandım rahim tertemiz aynı ay hamileydim ve Doğum yaptım bekledin ki en fazla 10 gün gecikince giderim doktora söktürücü verir zaten
Yani test bozuk sanırım geçersiz herhaldegebelik yok gibi geldi bana
bir tane daha alın idrarı çok damlatmışta olabilirsiniz ondan da böyle oluyormuşYani test bozuk sanırım geçersiz herhalde
testi tekrarla bence canım ama gebe değilsin gibi geldi banaBilmiyorum ki olabilir ama cizgi olurdu yine bence
testi tekrarla canım fazla damlatmıssın veya bozuk
Offftesti tekrarla bence canım ama gebe değilsin gibi geldi bana
Çok damlatmış olabilirim ama bi cizgi olurdu bence yinede diye düşünüyorumtesti tekrarla canım fazla damlatmıssın veya bozuk
çift çizgi mi canım ben pek göremedimOfff
Çok damlatmış olabilirim ama bi cizgi olurdu bence yinede diye düşünüyorum
Yok canım cizgi falan yokkıpkırmızı o tarafıçift çizgi mi canım ben pek göremedim
sen gebe mi olmak istiyorsun canım o kısmı pekanlamadım ama testi yenile bence bugun pazartesi eczaneye gidemez misin?Yok canım cizgi falan yokkıpkırmızı o tarafı