Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pendik neresindesin cnm bende pendikteyimpendik de iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum onerisi bilgisi olan var mi acaba
Ben Dr oya barana gittm ilk kez gayet ilgili geldi bana ama daha tam emin değilim bir çok dktr denedimpendik de iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum onerisi bilgisi olan var mi acaba
Emsey hospital orda galiba candan çelik diye bi dktr var süper iyi yakın olsam yine ona giderdim ama uzağım malesefKurtkoy deyim buralar da yeniyim ondan doktor araştırması yapıyorum ,![]()
Hangi hastane de peki canımBen Dr oya barana gittm ilk kez gayet ilgili geldi bana ama daha tam emin değilim bir çok dktr denedim
Emsey de fiyatlar biraz yuksekmis duyduğum kadarıyla ama iyiyse doktor tabi yapacak bişey yokEmsey hospital orda galiba candan çelik diye bi dktr var süper iyi yakın olsam yine ona giderdim ama uzağım malesef
Pendik bölge hastanesinde oya baran ama kutköydeysen yerinde olsam hiç düşünmem candan çelike giderdim güler yüzlü tatlı dilli bi dktrHangi hastane de peki canım
Arabamız olmadığı için gidemiyorum ona eşim vasıta değiştiririz ne olcak diyo eşim bile ona gidelim diyo ama fiyatlardan haberim yok tabiEmsey de fiyatlar biraz yuksekmis duyduğum kadarıyla ama iyiyse doktor tabi yapacak bişey yok![]()
asilama yaptırmayı düşünüyorum ondan araştırıyorum teşekkür ederim degerlendirecegim inşallahPendik bölge hastanesinde oya baran ama kutköydeysen yerinde olsam hiç düşünmem candan çelike giderdim güler yüzlü tatlı dilli bi dktr
Siz neresindesiniz acabaArabamız olmadığı için gidemiyorum ona eşim vasıta değiştiririz ne olcak diyo eşim bile ona gidelim diyo ama fiyatlardan haberim yok tabi
Pendik esenyalıdayımSiz neresindesiniz acaba
AnladimmPendik esenyalıdayım
İnşallah Allahasilama yaptırmayı düşünüyorum ondan araştırıyorum teşekkür ederim degerlendirecegim inşallah
İnşallah canım ben 15 haftalık hamileyim Allah sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbimasilama yaptırmayı düşünüyorum ondan araştırıyorum teşekkür ederim degerlendirecegim inşallah
ne mutlu size Allah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin insallah ❤Sakıncası yoksa tedavi ile mi olduİnşallah Allah
İnşallah canım ben 15 haftalık hamileyim Allah sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbim
Amin canım yok canım ummadığım zamanda oluverdi bebek düşündümüz ilk ay olmadı snra ikinci ay da biz düşünmezken oluverdi :)ne mutlu size Allah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin insallah ❤Sakıncası yoksa tedavi ile mi oldu
Ne güzel Allah tamamına erdirsin ☺Amin canım yok canım ummadığım zamanda oluverdi bebek düşündümüz ilk ay olmadı snra ikinci ay da biz düşünmezken oluverdi :)
Ama öncesinde bi doktora gttk tabi sadece vitaminler düşükmüş benim b 12 D vitmn fln onlar dengelenince oldune mutlu size Allah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin insallah ❤Sakıncası yoksa tedavi ile mi oldu
Folik asit bende kullanıyorum ama D vitamine hiç baktirmadimAma öncesinde bi doktora gttk tabi sadece vitaminler düşükmüş benim b 12 D vitmn fln onlar dengelenince oldu