Menopoz Lutfen acil yardimci olur musunuz

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
canım benim amh m çok düşük.3 defa gebelik geçirdim gelişimi ve kalbi durdu.iğne ilaç hepsini kullndm genetik yapıldı.sonuç tüp bebeti virüsten iptal oldu.adet gecikmeleri yaşıorum 3 defadır ve şimdi de günüm 6 gün geçti karnımın ağrısından ölcem ama gelmiyor adetim..

Canım sende kist olabilir,doktorunu deqistirmelisin

Geçmiş olsun nasıl oldun
Nasıl olim abla diğer ay ilaçla adet oldum kanamam çok azdı ayim doldu dün 30 gün tamamlandı adet olmam gerekirken yine bisey yok gogsum agrior karnım agrior ama kanama yok napacam bilmiorum bu corona belası yüzünden bir yerede gidemiyorum burda düzgün bir doktorda yok

Eğer hamile olmadığına eminsen test yaptırdıysan vs ben 3 gün maydanoz suyu içerdim. Gelirdi. Kilon nası bilmiyorum ama kiloda hamile kalmada çok etkili. Senin yerinde olsam hemen bir aktara gider testere dişli aslan pençesi otu alıp hergün içerdim. Gece yatarken de arı sütü bal polen bir tatlı kaşığı yutardım. Bu yumurtalarını güçlendiriyor. Tabi Allah bilir ama ben bunu yaptım ve ilk ay direk hamile kaldım. Denemekten birşey kaybetmezsin. Amh düşük olması dünyanın sonu değil inan

Bide şu adet olmuyorum yine olmadı olmayacak ben normal bir kadın değilim kafasından sıyrıl. Çünkü psikolojik olarak stresin artıyor ve gecikiyor. Daha öncede dedim. Önce Allah sonra doğa şifan olacak

canım bu söylediklerini 1 haftaya kadar yapıyodum..belki hamileyimdir diye bırakmıştım buün yine test yaptık negatif maalesef

maydonozu denemedim ama nasıl yapcam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…