• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil yardım

Çok üzüldüm .
Allah sizi tez zamanda kardeşinize kavuşturur inşallah.
Fotoğrafa defalarca baktım ,eşimede gösterdim gelen müşteriler arasında benzeyen biri olursa diye.....

inş kardeşinizden bi haber çıkar bulunur güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun

teşekkür ederim. insanın yanlız olmadığını bilmek güzelşey.tabiiki oteli arkadaşlarını aradık kötü bir alışkanlığı olup olmadığını bile araştırdık ama bir sonuç çıkmadı. otelde beraber çalıştığı arkadaşları çok şaşırdılar...televizyonlarda izleyipte sadece üzüldüğümüz olayların bir gün başımıza geldiğini görmek çok kötü.
ilgin için sağol

inş. canım..en kısa sürede ulaşrsınız..gazeteye ilan vermek geldimi aklınıza..işe yarayabilir...

canım Allah yardımcın olsun cok zor bır durum ama umudunu kaybetme ınsallah en kısa zamanda kendılıgınden evıne doner....

Allah yardımcınız olsun inşllh en kısa zamanda haber alırsınız

ilgin için teşekkür edrim ama fotoğrafı sana nasıl yollayım. mail adresini göremedim.
inanın şu an kafam o kadar karışıkki,ne yaptığımı bilemiyorum.....

çok üzüldüm,inşallah en yakında zamanda iyi haberlerini alırsınız
burdaki arkadaşlar hepimiz ulaşabildiğimiz kadar yere ulaştırmaya çalışalım resimleri ve kardeşinin bilgilerini inşallah bi sonuç alırız!

barfa6.jpg

AYRICA BENİMDE ABİM OLUR

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ..

özellikle antalya ve kıbrısta yaşayan arkadaşlar varsa abimin buralarda görülme ihtimeli daha yüksek..
umarım yardımcı olacak birileri çıkar şimdiden teşekkürler

allah en kısa zamanda kardeşine kavuşmayı nasib etsin inşallah.. allah sabır versin, çok zor olsa gerek ......

Back