• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil yardım

monet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
29
0
86
47
İçel Mersin
Bugün 11:44monet
Sevgili arkadaşlar
İnsanların bu platformda birbirine yardımcı olduğunu görmek bana umut ve cesaret vedi..
Benimde çok önemli bir sorunumun sonuç bulacağı umudu ile sizlerden yardım istiyorum..
24 yaşındaki erkek kardeşimden yaklaşık iki aydır haber alamıyoruz.Kıbrısta çalışıyordu izne geldi ve döneceğini söylediği günden sonra birdaha hiçbir şekilde haber alamadık. Tabiki bir süre kendi çabalarımızla annem ve babama belli etmeden aradık fakat bir sonuca ulaşamadık ve annem babam ve karakol olmak üzre gerekli olan yerlere haber verdik. iki adet cep telefonuna hiçç ulaşamadık. msn adresini atık ve 20 den fazla arkadaşı ile görüştük fakat hiç kimse onu iki aydır görmemiş. mail adresini bile nisan ayından beri hiç açmamış.Ailesel olarak kimse ile bir sorunu olduğun sanmıyorum ama insanın iç dünyasını kim bilebilirki. birbirinden hep ayrı büyüyen yedi kardeşiz ama ben herkezin görüşmesini ve birbirinden kopmamasını hep sağlamışımdır.şimdi bu kayıpla çok perişan oldum. İnsanın hayattaki en büyük kazancı dostları ve çocuklarıdır bana göre. bende çocuklarımın sevgisiyle ayakta kalıp sizlerin yardımı ile kardeşimi bulacağımı bilmek istiyorum...
kardeşimin adı BarışYıldırımcan en son çalıştığı yer KKTC ,AKAPULCO adlı otelde çeşitli bölümlerde çalışmıştır. sağ ayağı hahfif aksaktır.
yardımı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim
(fotoğrafını benim albüm sayfama ekledim)

En yakın zamanda haber alırısnız işallah
çok üzüldüm şimdi haber alamamak ne kötü birşey
kıbrısta yaşayan arkadaşlar umarım duyarlar ve yardımcı olular

allah sabır versin arkadaşım çok zor bi durumdur tahmin edebiliyorum.. istersen bir de kk'daki kıbrıslılar bölümüne yaz aynı duyuruyu belki yardımcı olabilen çıkar.. ii haberlerini alırsınz inşallah..

arkadaşım kıbrısın forum siteleri ve kıbrıs siteelri var googledan bunarı bulup üye olarak kardeinin resimlerini buraya koyabilirsin kayıptır falan diye uamrım bu bilgi işine yarar Allah yardımcın olsun Allah kavuştursun kötü haberler yerien iyi haberleri gelsin.

Arkadaşım çok üzüldüm inşaallah bir an önce kardeşinden iyi haberler alırsınız..
Başka sitelere,mesela kayıp sitelerine de koy fotoğraflarını,ne kadar çok kişiye ulaşırsan o kadar umut doğar..
Allah yardım etsin arkadaşım,inşaallah bir an önce bulunur kardeşiniz..

çok üzüldüm ya
inşallah en kısa zamanda haber alırsınız
Rabbim yardım etsin​

inşallah en kısa zamanda bulursunuz kardeşinizi...
kayıp çok zor rabbim kimsenin başına vermesin...

allh yardımcın olsun inşallah ulaşırsın cnm oteli aradınmı oradan arkadaşları ne diyor bu duruma?

geçmiş olsun....çok üzüldüm .inşallah kötü bişey yoktur..bu sitedede yurtdışı paylaşım alanları var..istersen orayada bi sor...Allah yardımcın olsun..

canım buraya kardeşinin bir fotoğrafını ekle istersen.yardımcı olabilecek,tanıyacak birileri çıkar belki
allah sabır versin
dilerim en kısa zamanda bulunur kardeşina.s.

canım sağ salim bir an evvel kayıp kardeşine kavuşmayı bulmayı nasip eder Rabbim..
Ama kesinlikle resmini eklemeni tavsiye ederim sana bir tanem a.s.

Son düzenleme:
Allah yardim etsin , ortaya çikar inşallah.
Belki de bir şeylere kzimiş ve kafa dinlemek için tatil yapiyordur.
Umarim bir an önce haber alirisn ve bu haber çok mutlu bir haber olur.

inanılmaz uzuldum.
ama muhakkak bi goren haberi olan birileri vardir
oteldeki calişma arkadaşlari varsa kız arkadaşi vs.
bunlardan birinin sayesinde ona ulaşılabilir.
inşallah kötü bişi olmamiştir.
Allah sabır versin :1no2:

arkadaşım çok üzüldüm evet kardeşinin bir resmini koyarsan daha iyi olur. bence ben pek sevmem ama kadın programlarınada başvursaydın keşke serap ezgü falan bayağı başarılı bu konuda. sanırım onlarda tatile girdi ama.Allah sabır versin canım...

cok uzuldum ve fotoya defalarca baktim...tel numarasida koy benceki olur ya gorulurse(iyisallah)hemen ulasabilelim.........:çok üzgünüm:

bende çok üzüldüm..allah yardımcınız olsun
inşallah en kısa zamanda bulursunuz..

Back