Fikrim yok ve çok şaşırdım acaba niçin öyle bırakıyor makina ?Fikri olan yok mu
Bende bilmiyorum napacagımı bilmiyorumFikrim yok ve çok şaşırdım acaba niçin öyle bırakıyor makina ?
Evde hiç yok yarın alıp deneyeyim ben bir sürü bulaşıkParlatıcınız yok mu yoksa ekleyin bide deterjansız yıkayın en yüksek derecede ama parlatıcı olsun
Şuan tekrar kurdum tuz ekledim kutusuna gelmezse bos deneyeyim hayatta elle temizlenecek gibi dğllerMakinayi bir bos calistirin icini temizlesin filtresini felan temizleyin hortum gider yerlerini hepsini temizleyip’yeniden. Calistirin
Bemce büyük bir leğenle kaynar su koyun ve bulaşıkları biraz bekletip durulayınKızlar merhaba bulasok makinam bulasıkları böyle ayran dökülmüş gibi çıkarıyor. Ve yarın memlekete gidiyorum çıkarır elle temizlerdim ama kiraç gibi tırnaklayınca çıkıyor nasıl yapacam bilmiyorıö ve bir sürü bulaşık lütfen acil bunu halletmem lazım önerisi olan yardımcı olabilir mi
En fazla 2'ye kadar ayarı var ni bitirsin insaAllah temizler bos deneyeyim benSiz gene boş çalıştırın en olmadı parlatıci yerine sirke koyun biraz en sıcak modda deterjansız yıkayın
O kadar büyük leğenim yok benim maalesefBemce büyük bir leğenle kaynar su koyun ve bulaşıkları biraz bekletip durulayın
Ay yok temizlemiyor hala stres yaptı yaaa napacaö ben elimle bitane bardak çıkardım resmen kurumus çıkmıyor lekeler ay nolacak şimdiSiz gene boş çalıştırın en olmadı parlatıci yerine sirke koyun biraz en sıcak modda deterjansız yıkayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?