How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lütfen acil yardım edin... !! :((

kartanesiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
12
9
1
37
2 haftadır yemek yiyemiyorum yemeği yutmıyorum boğazımdan geçmiyor 2 gündürde ağızımda kuruluk vardı bol su içiyorum kuruluk biraz düzelir gibi ama yemek yerken çok korkuyorum yani durum aynı yutamıyorum 2 hafta önce griptim geçti ama burun akıntım var genizlerim tıkalı bide kadındoğum doktorum birsürü ilaç vermişti onları kullanırken bu olay olmaya başladı ilaçlarmı yaptı sizce ? bu geçici bir durum mu ? ne yapmam lazım ? Lütfen yardım edin...
kullandığım ilaçlar flucan , primolut ,lomen , mantar için hap kremler ve fitil bunları aynı günde alıyordum az su ile ... :(( ilaçları bitireli 1 hafta oldu yukarda bahsettiğim sorun halen devam ediyor.

2 haftadır yemek yiyemiyorum yemeği yutmıyorum boğazımdan geçmiyor 2 gündürde ağızımda kuruluk vardı bol su içiyorum kuruluk biraz düzelir gibi ama yemek yerken çok korkuyorum yani durum aynı yutamıyorum 2 hafta önce griptim geçti ama burun akıntım var genizlerim tıkalı bide kadındoğum doktorum birsürü ilaç vermişti onları kullanırken bu olay olmaya başladı ilaçlarmı yaptı sizce ? bu geçici bir durum mu ? ne yapmam lazım ? Lütfen yardım edin...
kullandığım ilaçlar flucan , primolut ,lomen , mantar için hap kremler ve fitil bunları aynı günde alıyordum az su ile ... :KK43:( ilaçları bitireli 1 hafta oldu yukarda bahsettiğim sorun halen devam ediyor.

kbb'ye gitmelisin.. bi de bu kadar ilacı ne maksatla kullanıyordun?

boğazın için eczaneden fısfıslı bir ilaç var, kurudukça sık yada bal ye azıcık rahatlatır boğazını.

kadın doğum doktorum verdi hepsini bir arada banada garip geldi zaten ... adet düzenleyici yumurtlama ve prolaktin bide mantar enfeksiyonu için verdi .((

kullandığım ilaçlar flucan , primolut ,lomen , mantar için hap kremler ve fitil bunları aynı günde alıyordum az su ile ... :KK43:( ilaçları bitireli 1 hafta oldu yukarda bahsettiğim sorun halen devam ediyor.
Merhaba konuyu anlatmanız baya olmuş aynı durumu şuan bende yaşıyorum yemek giyemiyorum Boğaz'ıma takılıyor psikolojim bozuldu resmen iki senedir yaşıyorum çok korkuyorum hamilelikte başladı benim ki de sizin Nasıl oldu şimdi düzeldi mi cevap yazarsanız sevinirim

Faranjıt oldugunda ablamın bu sekıldeydı ama faranjıtsin demek degıl kbb ye yaada saglık ocagına gıdın kızlar burdan olcak iş degıl
Bir sene önce falan faranjit belirtilerim vardı afedersiniz balgam hep çıkarıyordum hayatımda öle bişey görmemiştim 2 ay olmuştum sonra bitti derken tekrarladı oda 2 ay sürdü doktora hiç gitmedim o sırada Boğaz'ıma acayip yemek yerken takılma oluyordu internetten araştırdım faranjit belirtisiymiş şuan gayet iyiyim bileyim kalmadı ama hala Boğaz'ımda takılıyor doktora gittim sadece kamerayla baktı önemli bişey değil dedi ama niye böyle oluyor hala bilmiyorum sizin ablanızın böyle olurmuydu ne kadar sürdü

Back