• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen acil yardim edin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiEl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NiEl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
66
0
16
Azerbaycan
merhaba hanimlar.lutfen benim hikayemi sona kadar okuyup da yardim edin...
ben 3 aydi evliyim. 3. ayima daha yeni girmisim ve bu ay hamile oldugumdan subheleniyorum. oncelikle onu soyluyeyim ki bende adet gecikmesi oluyor 9gun falan. son adetim 6 aralik oldu. bu aydaki adetime 3 gun kala ilk once pembemsil, sonra da kahverengi lekelenme oldu. ilk once adet sandim. oysa adet oldugumdan beri hep gecikmeler olur. arasdirdim. yerlesme kanamasi yazilmisdi. bekledim. 3 gunden sonra hic bir sey olmadi. test yapdim negatif cikdi. bu ayin 10u kan testi yaptirdim sonuc 0,629 cikdi. simdi anlamiyorum hamile olma ihtimalim var mi?

merhaba hanimlar.lutfen benim hikayemi sona kadar okuyup da yardim edin...
ben 3 aydi evliyim. 3. ayima daha yeni girmisim ve bu ay hamile oldugumdan subheleniyorum. oncelikle onu soyluyeyim ki bende adet gecikmesi oluyor 9gun falan. son adetim 6 aralik oldu. bu aydaki adetime 3 gun kala ilk once pembemsil, sonra da kahverengi lekelenme oldu. ilk once adet sandim. oysa adet oldugumdan beri hep gecikmeler olur. arasdirdim. yerlesme kanamasi yazilmisdi. bekledim. 3 gunden sonra hic bir sey olmadi. test yapdim negatif cikdi. bu ayin 10u kan testi yaptirdim sonuc 0,629 cikdi. simdi anlamiyorum hamile olma ihtimalim var mi?

merhaba arkadaşım.malesef hamile değılsın.ama daha çok yenısın 3 aylık hamılelık.zamana bırak.hayırlısıyla olur.

Evlendikten sonra hormonlarda değişim oluyor adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin. İstiyorsan inş diğer ay hamile kalırsın.

bende de daha once gecikme oldu bahsettigin gibi bi akinti da oldu ama hamile degilmisim... istemiyorsan korkma istiyorsan da fazla acele etme derim çocuk oncesi hayatin tadini çikar biraz dogduktan sonra kendine esine zaman ayirmak zorrr

benim adetimin gelceği zaman aynı senin gibi olmuştum kahverengi lekelenme ama benim beta hcg 451 di yani hamileyim.senin beta negatif canım. belki stresten de olmuş olabilir bilemiyorum. eğer gelmesse hala bir jinekoloğa git derim.

Evlendikten sonra hormonlarda değişim oluyor adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin. İstiyorsan inş diğer ay hamile kalırsın.

evlendikten sonra hormonlarda değişme filan olmaz
ne alaka yani
mevsimsel döngü, stres vs gibi etkenlerle adet gecikmesi nerdeyse her kadında görülür.
35 güne kadar normal bir siklusun uzunluğu
konu sahibi bhcg de baktırmışsın 9 gün gecikmeye kesin çıkardı hamile olsan.

bende adet gecikmesi hep oluyo. kizligimdan beri hep gecikir adetim

canım ozaman bir doktora görün derim. 3 aylık evliymişsin hem bilgi sahibi olursun hemde bir sorun varmı yokmu öğrenirsin.

evlendikten sonra hormonlarda değişme filan olmaz
ne alaka yani
mevsimsel döngü, stres vs gibi etkenlerle adet gecikmesi nerdeyse her kadında görülür.
35 güne kadar normal bir siklusun uzunluğu
konu sahibi bhcg de baktırmışsın 9 gün gecikmeye kesin çıkardı hamile olsan.

normalde 9 gun gecikirim adete... ama simdi 6 gun gecikiyorum... gecikmelerle hesaplansa 3gunden sonra adet olmam gerekir... ama hic adet agrim da yok. oysa adet oncesi hiss ederim olacagimi.... adet olacagima dair hic bir sey yok su an.

Merhaba
Eğer adetiniz geciktiyse ve değeriniz buysa yani0.631 hamilelik yoktur
Adetinizi bekleyiniz
5 üzerinde gebelikten söz edilebilir sizin değeriniz 1 den küçük oysaki bu durumda adet olmayı bekleyin mademki adetinizde böyle gecikmeler oluyor

canım hamile değilsin inşallah isteyen herkes hamile kalır benim derdimde başka iğne tedavisi görüyorum bakalım hayırlısı ne olacak benim gibi olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirimm

Back