Lütfen Acil Yardım Edin (Düşük Sonrası Ağrı ve Biyopsi)

lifeislife06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
4
0
29
Merhabalar, yaklaşık 2 ay önce evde düşük yaptım,takip eden ilk ay da adetim normal zamanında oldu (28 gün).Fakat sonrasında yoğun kasık ağrılarım başladı yerimde duramıyor gibiyim 2-3 günde bir geceleri kasıklarım ağrımaya başladı ve hala da devam ediyor.Bugün doktorumla görüştüğümde ultrasonda sanırım birşey gördü bilemiyorum,biyopsi yapalım dedi ondan sonrasında bakalım dedi.Adetime 10-11 gün var fakat biyopsi konusu korkutuyor acaba bi problem mi var diye düşünmüyor değilim,Allah biliyor çok istiyorum bi evladımın olmasını.Biyopsi sonuçları da 20-25 günde çıkıyormuş sanırım o süre nasıl geçecek bilemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz,bu kasık ağrıları anormal mi,biyopsi sonrası ne gibi sıkıntılar çıkabilir başına gelen var mı?teşekkür ederim canlarım

Parça da kalmış olabilir içinde benimde kalmıştı bana da biyopsi dedi çocuğun plasentasının parçası kalmış aldılar sonra geçti ağrım da benim kanamam kesilmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…