- 29 Eylül 2015
- 5
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi fatimafatsayyyyy
-
Muhtemelen bir sonraki konu, nişanlımla korunmasız ilişkiye girdik,hamile kaldım, sizce ne yapmalıyım olacak..Madem korkuyorsun bu kadar ikidir niye önlemini almıyorsun anlamadım değilsen de bu gidişle olursun heralde.
Farkındayım yalnis olduğunun ama benim suan size sorduğum hamile kalma olasiligim nedir sorusu .Hem korunmasız ilişki yaşıyosun
Hem korkuyosun
Sonra dönüp aynı şeyi tekrarlıyosun
Sonra gelip aceba hamile miyim diyosun
Korkuyosan korun,korunmuyosan korkma. Ya hamilesin yada ciddi adaysın böyle devamm
Farkındayım yalnis olduğunun ama benim suan size sorduğum hamile kalma olasiligim nedir sorusu .[/Q
O sudan hamile kalinma ihtimali var ama çok düşük bi ihtimal
Yumurtlama tarihini hesapla
Yada kan testi yaptirr ne diim başka
Söyledgn belirtilerin piskolojik olma ihtimali var
Olma olasığın yüksek.Farkındayım yalnis olduğunun ama benim suan size sorduğum hamile kalma olasiligim nedir sorusu .
Bir de doğum kontrol haplarının yan etkisine bağlı kadında adetleri azalır; kanama çok az olabilir veya hiç olmayabilir. Memelerde dolgunluk hapın bileşiminde bulunan östrojen hormonu ile ilişkili ortaya çıkar. Yani bu belirtiler hapın yan etkisi de olabilir. Sık idrara çıkmayı bilmiyorum ama.
Gebeliğin 1-4 haftalarında kadında bazal vücut ısısı yükselir; hCG hormonu yükselir; gebelik testi pozitiftir. Bir hafta geçtiyse test yapabilirsin.SıkOTE="fatimafatsayyyyy, post: 42803018, member: 707703"]Nişanlimla Korunmasız ilişkiye girdik fakat içime bosalmadi ben zevk suyuyla da hamile kalınlığıni duydum ve endişelendim . Bu Korunmasız ilişkiden bir gün sonra adet oldum , ama korktugum için ertesi gün hapı içtim . Adetin herzaman kin den kısa sürdü . Bu olaylar olalı 17 gün oluyor ve pskolojimi bilmiyorum ama hamilelik belirtisi olan idrara sık çıkma goguslerde ağrı ve şişlik gibi belirtiler kendim de hissediyorum . Biz dün tekrar Korunmasız ilişkiye girdik . Yine aynı şekilde içime bosalmadi ama korkuyorum . Sizce hamile kalma olasiligim nedir ? Veya hamileysem bukadar zaman da belirtileri gorebilirmiyim ? Son olarak ta eczaneden aldigim testi ne zaman yapmalıyım . Yanihamileysem eğer suan belli olur mi testte
Evet öğrenebilirsin ama adet göreceğin güne kadarbeklersen daha doğru sonuç alırsın17 gün oldu evet , ben suan eczaneden aldigim testi yaptığım da hamile olup olmadığimi öğrenebilirim değil mi
Döllenme olayı 7 günde gerçekleşiyor. Döllenme olayından sonra ilk 8 günde hCG hormonu idrarda ve kanda görülüyor. Yani cinsel birleşmeden sonra en az toplam 15 gün geçmesi gerekiyor test için.Evet öğrenebilirsin ama adet göreceğin güne kadarbeklersen daha doğru sonuç alırsın
vücut ısısı ancak ölçümle bilinebiliyor yani normal vücut ısısından yarım derece yüksek çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?