Bebek Beslenmesi lütfen acil yardım!!!! bilgisi olan lütfen esirgemesin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

brcnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
17
0
36
Malatya
18 aylık oğlum var iştahı yok diye bu sitedende araştırdığım kadarıyla Marnys Junior arı sütü vitamin surubu alim dedim. yalnız eczacı eşime cocugunuz zihinsel özürlümü onun için mi alıyorsunuz demiş genellikle onlar kullanıyor bu ilacı demiş. benimde aklım karıştı daha doğrusu korktum bu konu hakkında bilgisi olan veya kullananlar varsa lütfen yazsın

lütfen bişey yazın cevap bekliyorum

ne alakası var canım,eczacı bu işi bilmiyor sanırım.Sonuçta arı sütü,vitamin.Genelde iştah artsın diye verilir.Engelli-engelli olmayan diye bir ayrım mı olur,isteyen alır kullanır

ne alakası var canım,eczacı bu işi bilmiyor sanırım.Sonuçta arı sütü,vitamin.Genelde iştah artsın diye verilir.Engelli-engelli olmayan diye bir ayrım mı olur,isteyen alır kullanır

ya ne alakası gerçekten bilmiyorum:50: eşimde korkmuş aradı hemen böyle böyle diyor diye benimde kafamı karıştırdı :44:

Back