Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Hanımlar 19 haftalık gebeyim ama son 2 haftadır eşimin ailesi çok ağlatıyorlar üzüyorlar beni sanki bebeğim 1-2gündür hareket etmiyor gibi ölmüş olabilir mi yoksa normal mi ölse ne gibi belirtileri olur lütfen yardım edin çok üzülüyorum
Merhaba Hanımlar 19 haftalık gebeyim ama son 2 haftadır eşimin ailesi çok ağlatıyorlar üzüyorlar beni sanki bebeğim 1-2gündür hareket etmiyor gibi ölmüş olabilir mi yoksa normal mi ölse ne gibi belirtileri olur lütfen yardım edin çok üzülüyorum