Sivilceli Ciltler lütfen acil yardııım 1 ayda sivilce izlerimi geçirmem gerekkk

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlaaar 1 ayda vücudumdaki sivilceizlerimi nası geçireblirm acaba??? sürülmesi kolay bişey olsun omuzlarıma göğüs bölegeme sırtıma falan sürcem artık askılı askısızz gymek istiorm 1 ay sonra tatile gtcez lütfen acil yardım kullandığınz en etkili ürün ilaç yada doğal bişey.. lütfen kızlar artık sıkıdım yaz kış kapalı giyinmekden kaç yıldır böyle artık kurtulmak istiorm bunlardan. kısa kolluyla nası göründüüğümü bile unuttuum en son 7.sınıftayken kısa kollu giyiniodum heralde şu an lise 3deyim daha çok gencim hayatmn baharında istediğimi yapamicaksam bi daha ne zaman yapıcam. arkdşlarım giyince çok kıskanıorm gerçekden:1no2: artık istediğimi gymek istiorm. bu arada sivexle izotrexin(mydi neydi) 2 .5 ay falan kullandım ama o kadar etki etmedi

şimdiden herkese çok tşkkr ederm.

En etkili yöntem kimaysal peeling. Ama ancak doktor ofislerinde yaptırabilirsin. Ya da benim gibi kendin yapabilirsin. www.30glycolic.com diye bir siteden satın aldım ürünleri. 2 seneden fazladır da kullanıyorum. Biraz pahalı bir yöntem ama çok çok etkili. Yüzümde var benim izler bayağı düzeldi.

Bunun dışında içinde glikolik asit bulunan bir temizleyici veya peeling ürününü duşta kullanabilirsin. Ama daha uzun sürede sonuç alınır bundan.

ya daha küçüğüm ya ergenlk sivilceleri olduu için annemler sallamıo.sn 20 yaşına gel hiçbirşein kalmaz diolar anca krem falan olcakki bn kendm aliym süriiym. kimyasal peeling desem 20 yaşnda geçmesse yaptırırs der. hayatmn baharında bu illetlerle uğraşoırm. herkesde var dio annemle babam. ama bn hiç bi arkdşmda görmedm vücudunda olsun sivilce izi. onları öle görüncede içim gidio tabi hayliyle.

bazı şeylere çok dikkat etmen gerek sivilcelerin için eğer istersen başarılı olursun bu konuda diyette yapman gerek kullandığın ürünlerde önemli daha başka önerebileceğim şeyler var ama doktor kontrolü gerek aslında geçebilir kaynağını bulmak lazım önce.

Canım sivilcelerinden kurtulman için PLUS DERMOSOFT PROPOLıS KREMı izlerinden kurtulman için ise Nival hodan yağı kullanmanı öneririm,ayrıca haftada 1 kezde peling yap ki daha çabuk sonuç alabil.Şimdiden kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…