LÜTFEN ACİL onu ezmemden hoslanıyormus yaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnnuzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hnnuzu

Ziyaretçi
LÜTFEN ACİL arkadaslar size bişi sormak istiyorum su anda cok sevdiğim bir erkek arkadasım var ancak bugun bana onu ayaklarımla EZMEMDEN hoslandığını söledi ayrıca bazen öpmek istediğini bundan büyük haz duyduğnu söledi duyduğumda sok oldum ve ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden buraya üye oldum ve sizden fikir almak istiyorum

acaba bu sevdiğimin adamın bu zevkine karsılık verip onu çiğnemeye alısmalımııyım

burda böle bi durumla karılasan birileri varmı çok merak ediyorum LÜTFEN ACİL yarım banaaAA

nedemek istediğini anlamadım canım yani erkek arkadaşın seni öpmek mi istiyo

ıyi de neden her yere aynı konuyu açtın ki?

sen aynı konuyu 3 farklı yere açmışsın

gun gecmiyorki bu yeni uye vatandaşlar normal bi konuyla siteye giriş yapsın kafamçokkarıştı

burayada yorum yazıyım "neyi düşünmen lazım" dedin...üzerinde tepinmezsen senden ayrılırımmı dedi ne dedi ...

bu çocuk ayak fetişi bence..
senin kadarın ama bu sizin cinsel hayatınız çok kötü birşey değil bence..

ayak fetişistidir heralde .. anlamadım ama öpmekten mi hoşlanıyormuş ayaklarını mı CADIARZU

şimdi benimk dememle adamımı bırakcan yoksa öptürcen mi
bunu sen bilirsin öptürmeyi seviyorsan ver eline öpsün dursun ayak bakımına dikkat et yeter.
Amma velakin ayağımın öpülmesinden hoşlanmıyorum dersen biriyle çıkmadan önce ilk olarak sor fetişistmisin değil misin diye.
Hem anlamadığım şu ben bunca yıllık sevgilimin sırtını birgün olsun çiğnemedim de sen bu hareketi niye yaptın
sende de sırt çiğneme fetişistliğimi var yoksasengözlerimebaksanab

ay hiç güleceğim yoktu:roflol::roflol:niye böyle bişey istiyomuş anlamadım.:uhm:ayak fetişistimi hiç böyle bişey söyledimi çok tuhaf hiç böyle bişey duymamıştım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…