- Konu Sahibi LittleAngel
senağlamamerhabalar, bn 26 yaşında ve evliyim.evliliğimde 6. yılıma girdim.10 aylık evliyken planlanmayan bir gebelik yaşadım ve eşimin isteğiyle sonlandırdık.ama bn o günden beri bu yaşadığımı unutamadım çok pişman oldum ve o günden beri çocuk sahibi olmayı istiorum.eşimde isteyeli7 ay falan oluyo ama bu zamana gelene kadar çok sorun yaşadık bu konuda.2 ay öncesi doktora gittim ve yapılan tahliller sonucunda tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ve laparoskopi oldum.teki açık diğerinde de sızıntı olduğunu söylediler.6 ay zaman verdiler eğer olmazsatüp bebek yapılacağını söylediler.1. ayım bitti hamile kalamadım ama benim psikolojim çok bozuk adet olduğum zamanlar çöküntü içine giriorum.tv de bebek yada bnim durumumda olan yada hamile insanları görünce ağlama krizlerine giriorum.gün aşırı birlikte olmaya gayret gösteriorum ama eşim biraz dinleniyim falan değince bebek istemediğini düşünüorum her geçen zaman bişeylere geç kaldığımı düşünüorum panik yapıorum.insanlar bebek soracak die korkuyorum .çocuklu insanların içine girmek istemiorum.çok kötü durumdayım lütfen bna yardım edin.bu kadar stress altında olmıcağınıda biliorum çok çaresizim ...