• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil olarak yardım edin

LittleAngel

Rabbihepliminessalihin
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
851
3
118
41
Kocaeli
senağlamamerhabalar, bn 26 yaşında ve evliyim.evliliğimde 6. yılıma girdim.10 aylık evliyken planlanmayan bir gebelik yaşadım ve eşimin isteğiyle sonlandırdık.ama bn o günden beri bu yaşadığımı unutamadım çok pişman oldum ve o günden beri çocuk sahibi olmayı istiorum.eşimde isteyeli7 ay falan oluyo ama bu zamana gelene kadar çok sorun yaşadık bu konuda.2 ay öncesi doktora gittim ve yapılan tahliller sonucunda tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ve laparoskopi oldum.teki açık diğerinde de sızıntı olduğunu söylediler.6 ay zaman verdiler eğer olmazsatüp bebek yapılacağını söylediler.1. ayım bitti hamile kalamadım ama benim psikolojim çok bozuk adet olduğum zamanlar çöküntü içine giriorum.tv de bebek yada bnim durumumda olan yada hamile insanları görünce ağlama krizlerine giriorum.gün aşırı birlikte olmaya gayret gösteriorum ama eşim biraz dinleniyim falan değince bebek istemediğini düşünüorum her geçen zaman bişeylere geç kaldığımı düşünüorum panik yapıorum.insanlar bebek soracak die korkuyorum .çocuklu insanların içine girmek istemiorum.çok kötü durumdayım lütfen bna yardım edin.bu kadar stress altında olmıcağınıda biliorum çok çaresizim ...

Sinemaltan, dikkatinizi salt bu sürece odaklamanız süreci zora sokar. Olumsuz yaklaşım gebe kalmayı zorlaştırır. Bu durumda yapacağınız en doğru hareket yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak yardım almak olacaktır.
Sağlıkla,

aynı durumdayız canım ama ben daha tahlil yaptırmadım kürtajdan dolayı benim tüplerinde tıkalı olduğunu düşünüyorum.peki canım bu laporaskopiden sonra hamilelik şansı ne kadar artıyor?

doktorumun demesi kürtajdan değilmiş,enfeksiyondanmış. bnim biri rahimin tüplere açılan dar kızmından kapalıydı ki bunu zaten ne hsg nede laparoskopi açabildi sadece sızıntı oldular o yüzden almadılar.(hiç açılmazsa tüp bebek şansını artırmak için alıolar çünkü zararı oluomuş tüp bebeğe)diğerided ilginçtir bağırsaklarıma yapışmış.6 ay verdiler ki hiç umudum yok 1. ayım gitti şimdi 2. ayıma girdim.kimseyi dinleme bn 4 aylık korunmamışlığım olmasına rağmen (biliodum bi aksilik olduğunu içime doğdu sanki)15 aydır korunmuorum dierek yaptırdım bu tahlili yoksa yapmıolar.bnce kendinden şüphelenen herkes hsg çektirsin.bn eğer o şekilde yapmasaydım 1 sene gebelik bekliecektim (ki o da olmayacaktı)ameliyat sonrası bi 6 ay daha bekliecektimo kadar zaman kaybedemezdim.ama forumda gördüğüm kadarıyla laparoskopi sonrası hamiş kalan per yok yani

Back