Çocuk Hastalıkları Lutfen acil cvb, bebegimin agzindan kopukler geliyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mntha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
503
17
96
Diğer
Hanimlar bebegim ana kucaginda yatarken sesler cikariyor kalkmak için zorlaniyor bir yandan o sirada sesler cikariyor abuuu diye agzindan tukuruk gibi kopukler geliyor iki gundur.
Duz yatarkende ayni sesler cikariyor ama bu sefer kopukler gelmiyor.. ayy çok korktum dr goturcem ama acil cvb bir bilgisi olan varmi? niye boyle oluyor???

4 aylik, ondan olabilir mi ? az agzinin suyuda akiyor kucagimda tutuyoken

Ayni sekilde ana kucagindan yatiyorken agliyor kopuk falan cikmiyor. sesler cikariyoken kopukler cikiyor boyle agzinin kenarkari beyaz oluyor. 2 cocugumda da boyle olmamisti.
ondan korktum ya...

bence telaş yapma.dönem dönem olur.tükğrğk bezleri daha tam gelişmemiştirço kadarken benım kızımın da sürekli salyası akıyodu sonra kesildi.

diş cıkarmadan 2 3 ay önceden bile salya başlarmış

Doktora goturcem zaten, ins dediginiz gibidir. tsk ederim hanimlar..

diş sıkıntısında sadece salya olur arkadaşlar..
arkadas köpük geliyor demiş bence dr götürmekte fayda var birde agzinin kenarlari beyaz oluyor demiş..
dişten olsa saydam renk olurdu..seni endişe içinde birakmak istemem arkadsim belki bir şey yoktur ama sen zaten demişsin dr götürcem diye..
inşallah önemli bir durum yoktur burdan paylaşırsan sevinirim..

arkadaşlar benim bebeğimde 2,5 aylık..bizim de ağzımızdan tükürük gibi ama miktarı çok salya geliyor, doktorumuz gelen sıvıyı görmem lazım tükürüktür diyor ama sanki mideden geliyor böyle bir şey olabilir mi?saydam bir suyun mideden gelmesi için midesinin tamamen boş olması lazım diyor bu da imkansız...sizce bu kadar tükürüğü ağzında tutabilir mi?miktarı 1-2 çorba kaşığı kadar neredeyse ve günde 1 yada 2 kez oluyor çoğunlukla ana kucağında oyalanırken ya da altını değiştirirken...kusar gibi çıkarıyor bu suyu yani yavaşça ağzının yanından akmıyor..

:sm_confused:benim kızım da 2.5 aylık ve 1 aydır ağzında tükürüklerden oluşan baloncuklar oluyor.iki çocuğu olan bir arkadaşım bunun normal olduğunu söylemişti.onun bebekleri de öyle büyümüş o yüzden dr götürmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…