• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Acil cevap yazin arkadaslar

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Ben hamileyim mart 7 de son adetm oldu. Diger ay adet gecikmesi yasadim ve hamile oldugumu ogrendm kan testi ile o zaman 4- 5 haftalik demisti doktorum fakat bebek o zamandan beri hep 5 haftalik gozukuyo dun ultrasonda doktor oyle dedi bundan iki hafta onceki ultrason goruntuleriyle ayni dedi yani 5 haftalik. suanda 9 -10 hafta olmasi lazim belkide daha fazla cunku son adet tarihim mart 7. ama boyle 5 haftalik diyorlar kalp atisi yok kese var kucuk bi bebek oldugunu soyluyorlar ama neden haftasi hic ilerlemiyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz bana bi fikir verin rica ediyorum
Kanamam basladi maalesef☹
Merhaba geçmiş olsun öncelikle 😔 Aynı şeyleri bende yaşadım 6 haftalıkken kalbi durmuş 10 haftaya kadar bekledim.Hiç kanamam falan olmadı en sonunda onuncu haftada kürtaj oldum.Kürtajdan 40 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Sizde kendinizi yıpratmayın önemli olan sizin sağlığınız bunda da vardır bir hayır diye düşünelim🙏 Doğru zamanda bebeğinizi size gelecektir 🌸

Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun. Rabbim bebegini sana senide ona bagislasin ins.

Back
X