• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Acil cevap yazin arkadaslar

Azrabatu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
41
5
1
29
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Ben hamileyim mart 7 de son adetm oldu. Diger ay adet gecikmesi yasadim ve hamile oldugumu ogrendm kan testi ile o zaman 4- 5 haftalik demisti doktorum fakat bebek o zamandan beri hep 5 haftalik gozukuyo dun ultrasonda doktor oyle dedi bundan iki hafta onceki ultrason goruntuleriyle ayni dedi yani 5 haftalik. suanda 9 -10 hafta olmasi lazim belkide daha fazla cunku son adet tarihim mart 7. ama boyle 5 haftalik diyorlar kalp atisi yok kese var kucuk bi bebek oldugunu soyluyorlar ama neden haftasi hic ilerlemiyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz bana bi fikir verin rica ediyorum.

Bebeğinizin gelişimi durmuş kalbi durmus. Umarım yeniden hamile kalırsınız ve sağlıklı olur.

Hala bekletiyorlar birdaha bakacaklar hic bisey anlamadim kafam cok karisik.
Normalde en az 11 haftalık olmanız lazım erken döllenme bile olsa son adet tarihim 1 mart 13.haftam bitecek. Malesef kalp atışı yoksa gebelik durmuş demek oluyor kanamanız olmadı mı hiç doktor neden bukadar bekletiyor ki anlamadım. En kısa zamanda sağlıklı Bi hamileliğiniz olur inşallah

Normalde en az 11 haftalık olmanız lazım erken döllenme bile olsa son adet tarihim 1 mart 13.haftam bitecek. Malesef kalp atışı yoksa gebelik durmuş demek oluyor kanamanız olmadı mı hiç doktor neden bukadar bekletiyor ki anlamadım. En kısa zamanda sağlıklı Bi hamileliğiniz olur inşallah
Iyi dileginiz icin cok teskkur ederim. Tekrar ultrasonla bakacak doktor net bisey soylemiyor maalesef. Kanamam falan hic bisey yok ara ara kasik agrim oluyor oda cok hafif. Saglikla kucaginiza alin bebeginizi ins.

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Ben hamileyim mart 7 de son adetm oldu. Diger ay adet gecikmesi yasadim ve hamile oldugumu ogrendm kan testi ile o zaman 4- 5 haftalik demisti doktorum fakat bebek o zamandan beri hep 5 haftalik gozukuyo dun ultrasonda doktor oyle dedi bundan iki hafta onceki ultrason goruntuleriyle ayni dedi yani 5 haftalik. suanda 9 -10 hafta olmasi lazim belkide daha fazla cunku son adet tarihim mart 7. ama boyle 5 haftalik diyorlar kalp atisi yok kese var kucuk bi bebek oldugunu soyluyorlar ama neden haftasi hic ilerlemiyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz bana bi fikir verin rica ediyorum.
Bende de aynı şeyi yaşadım. Benimde kesem haftasına göre büyümüştü beslenme kesesi de büyümüştü fakat embriyo gelişimi yoktu 9.haftaya kadar bekledik. Ve hiçbir şekilde kanama lekelenme adına şikayetim yoktu. Sadece son 1 hafta sırt ağrım başlamıştı. Alttan baktırdınız mı en son alttan da bakıldığında kalp atışı duyulmadı

Bende de aynı şeyi yaşadım. Benimde kesem haftasına göre büyümüştü beslenme kesesi de büyümüştü fakat embriyo gelişimi yoktu 9.haftaya kadar bekledik. Ve hiçbir şekilde kanama lekelenme adına şikayetim yoktu. Sadece son 1 hafta sırt ağrım başlamıştı. Alttan baktırdınız mı en son alttan da bakıldığında kalp atışı duyulmadı
2 sefer alttan muayene ettiler ama kalp sesi duyulmadi. 4 hafta icinde 2 kere ultrason muayenesi yaptilar fakat boyutu hep ayni duruyormus.Tekrar ayin 6 da ultrasonla bakacaklar ne olacak bilmiyorum. Sizede cok gecmis olsn. Size neden boyle oldugunu soyledimi doktorunuz.

2 sefer alttan muayene ettiler ama kalp sesi duyulmadi. 4 hafta icinde 2 kere ultrason muayenesi yaptilar fakat boyutu hep ayni duruyormus.Tekrar ayin 6 da ultrasonla bakacaklar ne olacak bilmiyorum. Sizede cok gecmis olsn. Size neden boyle oldugunu soyledimi doktorunuz.
Herhangi bir sebep yok hatta ben kan sulandırıcı ve Aspirin kullanmama rağmen

Son durumunuz nedir. İnşallah hayırla sonuçlanır

Sağlıksız gebelik ya kendi düşer ya sen kürtaj olursun.

Amin canim cok tesekkur ediyorum. Kismetten ote yol yok maalesef.
Buda bizim intihanimiz deyip sabretmekten baska caremiz yok canim.yasadigin aciyi anlayabiliyorum benimde iki ay olacak cinsiyetini ögrendigim ertesi gün melegimi kaybetim 7 yil sonra sevincim kursagimda kaldi sükür etmekten baska carem yok:(ALLAH KIMSEYE YASATMASIN:(

Buda bizim intihanimiz deyip sabretmekten baska caremiz yok canim.yasadigin aciyi anlayabiliyorum benimde iki ay olacak cinsiyetini ögrendigim ertesi gün melegimi kaybetim 7 yil sonra sevincim kursagimda kaldi sükür etmekten baska carem yok:KK43:ALLAH KIMSEYE YASATMASIN:KK43:
Maalesef oyle. Amin canim ins bidaha olmaz bu benim 2 dusuk pisikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum . Ins rabbim hepimize yeniden saglikla nasip eder.

Back
X