M melikeka Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 46 14 3 25 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melikeka #1 sizce burada silik cizgi var mı T yanında çok silik görüyor gibiyim böyle olan var mı lütfen cevap verim
sizce burada silik cizgi var mı T yanında çok silik görüyor gibiyim böyle olan var mı lütfen cevap verim
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.027 22.236 268 33 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melikeka #2 melikeka .!.: Eki Görüntüle 3526649 sizce burada silik cizgi var mı T yanında çok silik görüyor gibiyim böyle olan var mı lütfen cevap verim Genişletmek için tıkla... Ben göremedim
melikeka .!.: Eki Görüntüle 3526649 sizce burada silik cizgi var mı T yanında çok silik görüyor gibiyim böyle olan var mı lütfen cevap verim Genişletmek için tıkla... Ben göremedim
M melikeka Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 46 14 3 25 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melikeka #3 freya_ .!.: Ben göremedim Genişletmek için tıkla... Daha önce çok kez gebelik testi yaptım ama silik bile görmemiştim sanki T harfinin yanında çok ince pembe cizgi görüyorum gibi çok heyecanlandım
freya_ .!.: Ben göremedim Genişletmek için tıkla... Daha önce çok kez gebelik testi yaptım ama silik bile görmemiştim sanki T harfinin yanında çok ince pembe cizgi görüyorum gibi çok heyecanlandım
leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 662 196 53 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melikeka #4 melikeka .!.: Daha önce çok kez gebelik testi yaptım ama silik bile görmemiştim sanki T harfinin yanında çok ince pembe cizgi görüyorum gibi çok heyecanlandım Genişletmek için tıkla... O kontrol çizgisi diye biliyorum
melikeka .!.: Daha önce çok kez gebelik testi yaptım ama silik bile görmemiştim sanki T harfinin yanında çok ince pembe cizgi görüyorum gibi çok heyecanlandım Genişletmek için tıkla... O kontrol çizgisi diye biliyorum