• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN ACİL BAKİNNNN

Sarkzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
79
11
3
25
Arkadaşlar ben 8 maysta adet gördüm ve 10 gün sonra hamile kaldığını tesadüfen karın agrisi diye gittiğim doktorda kanla öğrendim sinra gebelik testi yaptım 5 dj da çift çizgi çıktı ozaman beta 233 tü 7 gün sonra tekrar gittim kan değerine bakmaya 1244 olmuş şimdi hafif kahve oekelenmem geliyo sizce iyimi kotumu

Arkadaşlar ben 8 maysta adet gördüm ve 10 gün sonra hamile kaldığını tesadüfen karın agrisi diye gittiğim doktorda kanla öğrendim sinra gebelik testi yaptım 5 dj da çift çizgi çıktı ozaman beta 233 tü 7 gün sonra tekrar gittim kan değerine bakmaya 1244 olmuş şimdi hafif kahve oekelenmem geliyo sizce iyimi kotumu

Eklentiler

• IMG_20200427_173046.jpg
    IMG_20200427_173046.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 49
Deger cok az yukselmis doktor kontrolunu gecirme keseyi gorene kdr her sey olabilir. Umarim dis gebelik degildir

Benım en basından beri lekelenme seklinde ilerliyor doktoruma soylediğimde düşük tehlikesi var ilaç baslayalım dedi su an bile ara ara oluyor doktora gidin.

Perşembe tekrar gitcem en son gittiğimde çok küçük zaten gözükmez dedi
1500de vajinal gorunur. Agri ve kanama devam ediyorsa bu deger dis gebelik gibi geldi bana. İnşallah degildr tabi aksatma sakin

Back