1 saat sonraysa kurumadır muhtemelen. başka test var mı ?Sizce gebelik mi var bir saat sonra 2.çizgi belirdi
Geçen ay olumsuz sonuçlanan 3.aşılamam
Var canım onu da sabah yapacam1 saat sonraysa kurumadır muhtemelen. başka test var mı ?
Var canım onu da sabah yapacam
Tabi ki canım canım diyorum yarın bi test yaptırsam adetimde gecıktı geçen ay gonal f kullandım acaba onun için etkisinden miinşallah kuruma değildirbebişin seninledir beni de etiketler misin
kaç gün gecikme var suan ? aslında gecikme varsa diğer testte de çıkar. onda da bişiy çıkarsa bence direk kana gidersinTabi ki canım canım diyorum yarın bi test yaptırsam adetimde gecıktı geçen ay gonal f kullandım acaba onun için etkisinden mi
Canım bu sabah tekrar test yaptım tam 2 saat olmadan yine çizgi çıktı ama hemen çıkmıyor 2 saat sonra . Kuruma çizgisi desem geçen ay yaptığım testte bir gün bekledim yine bir şey yoktu ama bunda belli çıktıkaç gün gecikme var suan ? aslında gecikme varsa diğer testte de çıkar. onda da bişiy çıkarsa bence direk kana gidersinbu tarz ilaçlar bazen erken bazen geç döngüye sebep olabiliyor çünkü.
Canım bu sabah tekrar test yaptım tam 2 saat olmadan yine çizgi çıktı ama hemen çıkmıyor 2 saat sonra . Kuruma çizgisi desem geçen ay yaptığım testte bir gün bekledim yine bir şey yoktu ama bunda belli çıktı
silik bi çizgi var gibi canımSizce gebelik mi var bir saat sonra 2.çizgi belirdi
Geçen ay olumsuz sonuçlanan 3.aşılamam
Soldaki mi yeni
Yeni olan sağdakiSoldaki mi yeni
İdrarı fazla mı damlattınız acaba yaYeni olan sağdaki
farklı marka bir tesle dene birde ya da direk gidip kan ver için rahatlasın kendini ümitlendirme böyle
Az bile damlattım amaİdrarı fazla mı damlattınız acaba ya
Yarın kan testi verecem bakalımfarklı marka bir tesle dene birde ya da direk gidip kan ver için rahatlasın kendini ümitlendirme böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?