- 8 Kasım 2016
- 84
- 20
- 8
- 39
- Konu Sahibi yalkiyeliz
-
Aynen. Doğru düzgün test yapmayı 2 aydır deniyorum ondan da pek anlamıyorum. Tecrübeli olanlar yazsin lütfen nedir ne değildirbilgim fazla yok ama bence yumurtlama günündesin canım keşke tam bilgisi olanlar yazsa da öğrensek
Tamam canım yaptıklarımı yollarım bi yorumda öyle yaparsın.Yaptıgın tüm testlerin üzerine tarih yazıp aynı karede atarsan daha net bilgi verebilirim
Zaten testinde pik olmus canım 24 saat içeriainde çatlar siz gün alırı calısın aynı zamanda testide tekrarla silikleşiyorsa bilki catlamıstır inşallah güzel haberşerinide duyarızKızlar az önce doktordan geldim evet yumurtluyormusum. .ucu ucunda çatladı catlicak yumurta dedi 20 mm ..Çok kaliteli dedi. Birde ben çikolata kisti ameliyatı olmuştum kim yaptiysa çok başarılı,yumurta rezervlerini zarar vermemişler dedi. Sabah sabah güzel şeyler duydum umarım bebek haberde en kısa zamanda gelir dua edin lutfen
Ay hadi inşallah bugünde fal da bebek çıktı zatenZaten testinde pik olmus canım 24 saat içeriainde çatlar siz gün alırı calısın aynı zamanda testide tekrarla silikleşiyorsa bilki catlamıstır inşallah güzel haberşerinide duyarız
Oh oh maşallah hadi darısı bebiş haberineTest silikleşmiş dün çatladı herhalde acayip ağrı oldu ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?