• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil bakar misiniz

yalkiyeliz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
84
20
8
39
Bugün adetin 9. Günü ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün mü yumurtluyorum acaba. Erken yumurtlama olabilir mi yada kist var ise böyle sonuç çıkar mı. Birde geçen aydan kalan catlamamis yumurta sonucu böyle yansıtır mi. Lütfen yardım edin
20171211_121507-1-1.jpg

bilgim fazla yok ama bence yumurtlama günündesin canım keşke tam bilgisi olanlar yazsa da öğrensek

kaç günde bir adet oluyorsun?
24. 25. günde adet oluyorsan lh testi erken başlar koyulaşmaya ve ovulasyon erken olur.
eğer 9.gününde böyle ise tecrübelerime dayanarak 11.gün yumurtanın çatlayacağını söyleyebilirim.

Bence erken yumurtluyorsun.ne kadar zamandir deniyorsun acaba.uzun sure olduysa bu bile sebebi olabilir.yani erken yumurtlama olabilir.sende 24.gun diye hesapliyorsan yumurtayi kaciriyo olabilirsin.

Adetim bazen 25 inci bazen 26 inci günde geliyor 28 olduğu bile oluyor ama çoğu zaman 26... 4 yıldır deniyoruz çocuk için ama ovulasyonu 2 aydır deniyorum ..bunca zaman ovulasyon denemedigime pişmanım belkide hiç tutturamadım yumurtlamayi diye olmadı bebek. . Birazdan yine yapicam ve yarın yine onlarda atarım size

Kızlar bunu da şimdi yaptım bunda ikiside aynı koyulukta çıktı. .değerlendirmeye başlamalı miyim erken diye hiç çalışmadık ama bu kadar koyu olunca şaşırdım
20171211_215823-1.jpg

muhtemelen de bu kadar erken yumurtladıgınızı bilmediğinizden kaçırdınız bu zamana dek

Kızlar az önce doktordan geldim evet yumurtluyormusum. .ucu ucunda çatladı catlicak yumurta dedi 20 mm ..Çok kaliteli dedi. Birde ben çikolata kisti ameliyatı olmuştum kim yaptiysa çok başarılı,yumurta rezervlerini zarar vermemişler dedi. Sabah sabah güzel şeyler duydum umarım bebek haberde en kısa zamanda gelir dua edin lutfen

Kızlar az önce doktordan geldim evet yumurtluyormusum. .ucu ucunda çatladı catlicak yumurta dedi 20 mm ..Çok kaliteli dedi. Birde ben çikolata kisti ameliyatı olmuştum kim yaptiysa çok başarılı,yumurta rezervlerini zarar vermemişler dedi. Sabah sabah güzel şeyler duydum umarım bebek haberde en kısa zamanda gelir dua edin lutfen
Zaten testinde pik olmus canım 24 saat içeriainde çatlar siz gün alırı calısın aynı zamanda testide tekrarla silikleşiyorsa bilki catlamıstır inşallah güzel haberşerinide duyarız :halay:

Back