çok geçmiş olsun bende böbrek nakli oldum aynı şeyleri yaşadım yoğun bakımda bilincim kapalı kaldım inanın umut hep varMerhaba herkese. Ablamın eşinde böbrek yetmezliği var 3 senedir. Geçen sene bönrek nakli oldu bir süre iyileşir gibi oldu ama maalesef nakil olan böbreği de iflas etmeye başlamış. İki gün önce apar topar hastaneye kaldırdılar. 8 gündür idrar çıkışı sağlanamamış. Şuan yoğun bakımda nabzı düşüp bilincini kaybetmiş. Ya daha 27 yaşında lütfen okumamda yardımcı olun. Ablama çok üzülüyorum iki tane evladı var küçücük
20.000 Ya Şafi
1000 ben aldım
Kalan 19.000
Ay gerçekten miçok geçmiş olsun bende böbrek nakli oldum aynı şeyleri yaşadım yoğun bakımda bilincim kapalı kaldım inanın umut hep var
inşallah canımAy gerçekten mine güzel inşallah eniştemde iyileşir abim gibi kendisi ablama çok üzülüyorum
1000 daha aldım kaldı1000 daha alıyorum
12.000 kalan
Merhaba herkese. Ablamın eşinde böbrek yetmezliği var 3 senedir. Geçen sene bönrek nakli oldu bir süre iyileşir gibi oldu ama maalesef nakil olan böbreği de iflas etmeye başlamış. İki gün önce apar topar hastaneye kaldırdılar. 8 gündür idrar çıkışı sağlanamamış. Şuan yoğun bakımda nabzı düşüp bilincini kaybetmiş. Ya daha 27 yaşında lütfen okumamda yardımcı olun. Ablama çok üzülüyorum iki tane evladı var küçücük
20.000 Ya Şafi
1000 ben aldım
Kalan 19.000
Allah rızası için okumaya katılmak isteyen olursa dualarınıza talibiz
500 aldım1000 daha aldım kaldı
11.000