Lütfen 1 sn. Ayirin

Mavi dunya

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
106
20
18
28
Aslında nereden baslicagimi bilemiyorum tek carem sizlerden yardım almak o yüzden lütfen bana yardım edin. Ben pko hastayım, bunu söylemesi çok acı ama çocuğum olmuyo 1 senede 3 doktora gittim ama care olmadı Klomen kullandım iğneler vuruldum ,rahim filmleri, hormon testleri , spermiogram testleri hepsi tertemiz çıktı Rabbime şükür. Aşılamaya başlanacaktı ama doktorum izine çıktı ve benimle doğru düzgün bile ilgilenmedi rahim filmime bakmadan ben ekranda görmüştüm temizdi dedi. Daha sonra ben istanbul Bağcılar Hastanesi mustafa Acet diye bir çok iyi doktor buldum randevulari ağustosta sonralara baya doluydu kendi şahsi telefonuyla doktorla gorustuk bana rahim filminin resmini çekip göndermemi söyledi bende gönderdim histeroskopi amaliyati yapılacak dedi başkada birsey söylemedi sonra randevu da verdi ama ne muayene etti nede başka birşey amaliyattan 2 gün önce gel işlemleri halledelim dedi amaliyatin maliyetine 3.250 tl. Benimde durumum pek iyi değil yani bu parayı verirsem düğün setimi bozduracagim. Yani arkadaşlar çok kararsız kaldım kime söylediysem ben anlamam etmem dedi bende çareyi size sorarak buldum sizce önceki doktora Aşılamayla devam mı etsem yoksa bu doktora yani mustafa Acet mi gitsem

Canim bence kapali ameliyt icin acele etme . Baska doktora gorunmeni tavsiye ederim . Anlasilan ilk doktorun ilgisiz ikinci olanda hemen ameliyat demis . Tahlillerini alip devlet hastanesine ya da daha uygun olan bi ozele git istersen eger rahim filmin acik gorunuyosa amelyata gerek yok bnce . Benim gittigim doktor ole solemisti bana ordan biliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…