Lutfem yardim edin

hanzadex

Bebegimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
198
97
48
43
Adet gunume 6 gun varken kan tahlili yaptirdim cok dusuk cikti ama bulanti kusma sanci hersey var acaba hamilemiyim ne kadar dogrudur tahlil sonucu yada adet gecikincemi yaptirmaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

0.5 cikti canim doktora falan gostermedim netten kendim baktim cok sancim var 10 gundur ilk defa bu ay boyle oldu

Geç döllenme olabilir rkadaşımında başına geldi aynı şey dış gebelikte olabilir demişlerdi .

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Adet olacak gibi sancilarim var 10 gundur ama daha 6 gun var adetime offf hamilemiyimki yaaaa catliycam meraktan

Adret dongun nasil? En son ne zaman adet oldun ve iliski oldu? Ilk denemen mi?

Ben adetime 3 gun once yapmistim 6 cikmisti kaldiki sen 6 gun once yapmissin birazdaha bekle derim canim

En son 30 haziranda oldum her ay iki gun once olurum duzenlidir adetim

Uyku tutmuyo cok sancim var ozellikle sol tarafimda sanki bisey hissediyorum hic boyle gecirmedim adet donemimi sancilarim cok erken basladi

Evet canim

Simdi 28 ine kadar beklemekten baska carem yok ins.olmam

O zaman nasil adetine daha 6 gun oluyor. En son 30 haziranda olduysan 28 inde olman gerekmiyormu? Sonuca gore ya hamilelik yok.yada gec dollenme. Iliski ne zaman oldu gun asirimi

Iki gun once yaptim tahlili canim

Simdi 4 gunum kaldi tabi .iliski hamilelik tskvimine gore oldu hep

Uyku tutmuyo cok sancim var ozellikle sol tarafimda sanki bisey hissediyorum hic boyle gecirmedim adet donemimi sancilarim cok erken basladi

)) canim hamilelik beklerken her ay banada oluyodu o belirtiler. Kendini fazla kaptirma uzulursun hayal kirikligi vs. Soyle dusun bu ay olmazsa gelecek ay deneriz. Hemen tutacak diye bisi yokya. Benim 4. Denememde olmustu hic bir sorun yokken. Ilkimde 1. Denememde olmustu. Dusuncelerini raht birak c ve kendini cok dinleme. Psikolojin bozulur. Hayirlisiysa olur insallah.

Takvime gore dollenme zamani 13.15 gunler yogun diyo 10.19 gunleri arasi muhtemel diyo

Arkadaşlar merhaba,

Benim bir yakınım hamilelik klasik belirtilerini saydı ve o dönem sanırım hormonlar arttığı için çok kabus tipi rüya gördüm diyordu... Böyle yaşayan var mı ilk dönemlerini...Ben de göğüs sancısı ama aşırı gerilme ve uçlar dokunulmaz şekilde, ateş var elimde ayağımda, ödem var alt karında ağrı var ve kalp çarpıntısıyla gaz şikayetlerim var ve adetime henüz 13-14 gün var bu belirtiler ise yaklaşık 10 gündür oluyor...Bir de cırcır oldum yok yok yani :))) Ne dersiniz... miyim elbette test yapıcam günüm geçince ama belirtilerim çok fazla ve adet öncesi sendromu değil tarihlerden biliyorum.. Özellikle kabus olayını yaşayan var mı merak ettim,değişik geldi...

Benim 17.gunden beri siddetli sancim var uyutmiyacak kadar hemde .Tecrubesiz oldugum icinde anlam veremiyorum bu sanciya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…