Lütfeen yardııııııııımmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

BENSU

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
133
22
118
İstanbul
Eşimin 1.5 yıldır saçkıran sorunu var. Saçlarının hepsi 1.5 yıl önce dökülmüştü. Herşeyi denedik en son kortizon iğnesi ile saçları geldi. Ancak 1 ay öncesi tekrar başladı. Bu illet hastalık yuvamızı ve psikolojimizi öyle etkiliyorki. 3 aylık bebeğim var onunla dahi yeterince ilgilenemyoruz bu hastalığı düşünmekten lütfen bi çare bulan yazsın buraya. Allahım dua bekliyor yada bizim yuvamızıda böyle sınıyor. Ama biz çook mutlu bir eştik. Bu hastalık yüzünden günlerim ağlamakla geçiyor. Ben eşime hep destek oluyorum kendisi devlet memuru ve hep şapka ve bere takarak işe gidiyor. Notmalde bakımlı ve yakışıklı biri iken şimdi hayata küs dutumda her ne kadar bana neşeli görünmeye çalışsada....birde insanların ona karşı hastalıklı gibi bakması içimi öyle acıtıyorki. Lütfen bi çare bulan bana yardımcı olsun yoksa bende bu hastalığı düşünüp ağlamaktan bitteceğim ...

canım o kadar üzülme onun tedavisi var. benim abim gecen sene düğün telaşından ve nişanlısıyla olan sıkıntıları yüzünen kafasının arkasında 2-3 cmlik bi yer tamamen dökülmüştü saçkıran yüzünden. biz de çok üzülüyorduk. bi sprey kullandı adını öğrenince yine yazarım sana mutlaka. ama asıl iyi gelen seyin sarımsak olduğunu söylüyo. berberde yaptırmış doktorlara söylesen tavsiye etmiyorlar ama ne varsa eskilerde var. eşin bir berbere söylese zaten bilirler. sorunlu bölgeyi kanatıyorlar, ya sarımsakla ya küçük küçük delerek, sarımsak iyice işlesin deriye diye. ve bastıra bastıra sürüyorlarmış. biraz acıyordur tabi ama emin ol değer şimdi nasıl gür saç çıkmış abimin saçının o kısmından görmen lazım.

çok saol canım önerin için ama malesef eşimin ki basit bi saçkıran deil. aloepsi areata die bilinen tüm saç kaybı keşke bi kaç yerinde olsa ama maalesef ... çareside yok bu illetin sadece zaman diyor doktorlar ..offf offf 2 yıldır ne çektiğimizi bi allah bir biz biliriz... keşke evim arabam olmasada böyle bi derdimizde olmasaydı((

anladım canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah en kısa zamanda. peki bu dökülme bi anda mı yayıldı tüm başa yoksa ufak ufak mı başladı? çünkü abiminki de çok küçüktü yavaş yavaş büyüdü belki onun da ilerleyecekti

ilkönce 2 yerinde bozuk para büyüklüğünde çıktı ve çok hızlı büyüdü ve saçlarının tüm bölgesine 1 ay içinde yAyıldı. 2. ayda tamamen saçları bitmiş durumdaydı çok şükür geçti derken tekrar başladı şimdi. hatta kirpiğinde ve sakalındada var dökülme .. allah bana ve eşime sabır verir inş.

Benimde evliligimde gecen bir kac sorunlardan dolayi sac kiran olusmustu kafamda ve vücudumda ... Doktorum bana bir damla önerdi sac kiran olan bölgelere kullaniyor ardindan masaj yapiyordum ve bir kac hafta icinde resmen saclarim cikti ve birdahada orda sac kiran olusmadi .. evde ilacin adina bakar yazarim , viyanada yasiyorum orada var midir bilmiyorum ama ...
diger türlüde tamamen kazdirsa esin sacini ?
Bu kadar sorun etmeyin evet cok rahatsizlik verici bir durum fakat ama yuvanizi ve ccougunuzu etiketlemesin ve siz bu kadar cok taktikca ve düsündükce hic gecmeyecektir zaten cünki sac kiran genellikle sykyntidan dolayi olusur ...

aynı durumu yaşıyoruz kader arkadaşıyız bu konuda sizin eşinizde de tırnak bozukluğu oluştu mu peki ?

evet canım eşim de zaten tamamen kazdırdı saçını kazdırmasa bile 1 ay içinde saçlar dökülüyor yani kendiliğinden gidiyor ... evet insan takmıyım diyor ama evden dışarı çıkasıya kadar oluyor bu..

benim arkadaşımda stresten kısmi saçkıran oluşmuştu, sarmısak sürerek iyileştiğini söylemişti... geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…