• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeeennnn yardım,kızlarrr... karmaşık duygular içindeyim

Guguklu saat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
39
13
3
36
Ben 3 senelik evliyim ve 15 aydır bebiş istiyoruz ancak olmadı bu vakte kadar, şimdi ise adetim 5 gün gecikti, normalde adetime bir hafta varken göğüslerim ağrır ve şişerdi ancak bu ay hiçbir belirti olmadı ve anca adetim 4 gün geçince göğüslerim şişdi ve ağrımaya başladı .ara ara göğüslerim ağrıyor ama bugün ağrımadığıda oldu , arasıra kasıklarıma kısa süreli ağrılar giriyor, midem sanki akşamları bulanıyor, bazen istifra edecek gibi oluyorum ama psikolojik mi bilmiyorum,akşamları ateşim çıkıyor, ayrıca iki ay önce doktora gittik eşimle bende ve ondada hiç bir problem çıkmadı, sizce hamile miyim? Test yapmaya korkuyorum ya hamiş değilsem:110::KK1:lütfen bana birşeyler söyleyin umut olsun:KK46:

Idrar testi yapsan çıkar aslında. Belitilerin uyuyor ama bazen psikolojik de olabiliyor

Aynen bende psikolojik olabileceğinden korkuyorum ve cumaya kadar beklemek istedim bu yüzden, cuma sabah yapacağım inşallah test ama ne bileyim ya değilsem diye çok korkuyorum

Aynen bende psikolojik olabileceğinden korkuyorum ve cumaya kadar beklemek istedim bu yüzden, cuma sabah yapacağım inşallah test ama ne bileyim ya değilsem diye çok korkuyorum
Ccanim anliyorum o duygu cok kotu ama yapmalisin ya hamileysen birde o var .yap kurtul canim.5 gun gecikmiş mutlaka çıkar erken gebelik testi al o mutlaka sonuc verir canim insallh güzel haberler alırsın .

Ccanim anliyorum o duygu cok kotu ama yapmalisin ya hamileysen birde o var .yap kurtul canim.5 gun gecikmiş mutlaka çıkar erken gebelik testi al o mutlaka sonuc verir canim insallh güzel haberler alırsın .
İnşallah canım benim, biraz daha sabredeyim diyorum ya şuraya cuma sabahına ne kaldı ki, inşallah güzel haberler alırım da burada sizinle paylaşırım:anneadayı::KK200:

Belirtilerin adet gününden sonra oluşmuş bence hamile indir inşallah oylesindir bende istiyorum ve şüphelisi inşallah bendede vardır sıkıntı yapma kendine herseyi pozitif düşün iyi düşün iyi olsun hakkında hayırlısı olsun canm benim

Belirtilerin adet gününden sonra oluşmuş bence hamile indir inşallah oylesindir bende istiyorum ve şüphelisi inşallah bendede vardır sıkıntı yapma kendine herseyi pozitif düşün iyi düşün iyi olsun hakkında hayırlısı olsun canm benim
Ayyy ne güzel dedin canım benim ya, inşallah tez zamanda meleklerimizin bizimle olduğu haberlerini alırız:KK46::KK46:

Ayyy ne güzel dedin canım benim ya, inşallah tez zamanda meleklerimizin bizimle olduğu haberlerini alırız:KK46::KK46:
Amin amin inşallah hayırlı evlat olurlar ben 4. Bebek dusunuyorum kısmet suphelerim yanıltmasın inşallah beni canm benim isteyen herkese versin rabbim sana da versin canm

Amin amin canm ☺☺ allahım sanada nasip etsin ve vardır inşallah belirtilerin artsın o ikinci çizgiyi görürsün inşallah rabbim gönlüne göre versin kuzum
Aminnnn...Bişi sorcam canım hamilelikte bazen göğüs ağrısı olup bazen de hiç olmama durumu var mı, benim dün göğüslerim ağrıyordu ama bugün hiç ağrı yok

Evet var canm sıkma canını öyle gün gelir miden bulanır iki gün sonra geçer olur yani benim şuanki belirtilerim göğüslerimde ağrı yok ama şişlik var dolgunluk yani sık idrara çıkma ve ani hareketlerde kasık ağrım ve kasiklarımda batma oluyo inşallah belirtilerim iz boşa çıkmaz inşallah hamisizdirrr.canmmmm

Evet var canm sıkma canını öyle gün gelir miden bulanır iki gün sonra geçer olur yani benim şuanki belirtilerim göğüslerimde ağrı yok ama şişlik var dolgunluk yani sık idrara çıkma ve ani hareketlerde kasık ağrım ve kasiklarımda batma oluyo inşallah belirtilerim iz boşa çıkmaz inşallah hamisizdirrr.canmmmm
İnşallah bakalım yarın sabah buraya test sonucunu yazarım

Merakla bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama şunu hiç una sonuç olumsuz çıksa bile asla moralini bozma ve o An deki olur olucak hayırlısıyla bidakine olucak de ama tek temennim inşallah pozitif olur canm yani durum ne olursa olsun stres yapma olumlu düşün kuzum

Merakla bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama şunu hiç una sonuç olumsuz çıksa bile asla moralini bozma ve o An deki olur olucak hayırlısıyla bidakine olucak de ama tek temennim inşallah pozitif olur canm yani durum ne olursa olsun stres yapma olumlu düşün kuzum
Öyle canım, herşeyde vardıır bir hayır demi, bana bol boldua et kuzum bebişim benimle olsun, bende sana dua edeceğim

A
Öyle canım, herşeyde vardıır bir hayır demi, bana bol boldua et kuzum bebişim benimle olsun, bende sana dua edeceğim
Aynen herşeyde var bi hayır o testte ne görürsen gör o An şunu düşün bu bebek bana hayirliymjs oldu veya olmadı inan illa hemen olsun deme geç olsun ama hayırlı olsun allahın duası üzerine olsun rabbim hiç umutsuzluk vermesin sana nur topu gibi bir bebis versin insallah inan hep dua edicem sende bana et inşallah bu aynı sonunda bende hamile olduğumu öğrenirim kuzum.

A

Aynen herşeyde var bi hayır o testte ne görürsen gör o An şunu düşün bu bebek bana hayirliymjs oldu veya olmadı inan illa hemen olsun deme geç olsun ama hayırlı olsun allahın duası üzerine olsun rabbim hiç umutsuzluk vermesin sana nur topu gibi bir bebis versin insallah inan hep dua edicem sende bana et inşallah bu aynı sonunda bende hamile olduğumu öğrenirim kuzum.
Canim inşallah bu güzel haberi birgün alacağız gec olsun güç olmasın. Dua edeceğim canım senin icinde.

Back