• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeeen yardımcı olurmsnzz :((

ada_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
15
0
16
Gaziantep
8 aylık evlıyım 4 AYDIR BEBEK ISTIYORUZ ama hep hayal kırıklıgına ugruyorm Adetıme 5 6 gun var ama asırı derecede bel agrısı ve kasıklarmda iğne gıbı batma oluyor hıc 1 hafta onceden bole agrılar cekmezdım acaba gebelık belırtısı olabılırmı cokk merak edıyorumm bana yardımcı olun lutfen :(

Son düzenleme:
benimde belim ağrımıştı tatlım normelde hiç bel ağrım olmazdı. dilerim hamilesindir gerçi bunu söylemek için daha çok erken..:46:

Banada oLdu aynıLarı ama negatif Çıtı kan testide idrar testide :(

İnş hamiLesindir müjdeLi haberLeirni aLırız ama arkadaşLarında dediği gibi daha Çok erken mevLam gönLümüze göre versin .

8 aylık evlıyım 4 AYDIR BEBEK ISTIYORUZ ama hep hayal kırıklıgına ugruyorm Adetıme 5 6 gun var ama asırı derecede bel agrısı ve kasıklarmda iğne gıbı batma oluyor hıc 1 hafta onceden bole agrılar cekmezdım acaba gebelık belırtısı olabılırmı cokk merak edıyorumm bana yardımcı olun lutfen :(

canımm bende yenı hamıleyım sende belırtılerı bende yasadım canm aynen dedıgın gıbı bırde gögüsler şişip hassaslaşıo umarım hamılesın canm yakın zamanda allahım hayırlısından nasıp etsın umudunu yıtırme 4 ay uzun bı sure degıl buarada sakın sureklı dusunup stres yapma etkısı cok oluyo

Back