• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfeeeen bana yardımcı oluun :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi aksar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aksar

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
41
5
6
Aksaray
yeni yıla merhaba dedık ama bu benm ıcın cok kotu bır yıl olucak sanırım sevgılımın ınternet cafe sı var sabah 8 aksam 12 de cıkıo cok uykusuz ve coook yorgun oluyo yıl bası ıcın arkadslarmla gezeyım dedı bnde 4 yıl bız beraber olamadık barı bu yıl konusarak gecırelm dedım ve o ısrar ettıkce ben soguk davrandım sureklı tartıstık bnm uzuldgmu gorunce o da benı mutlu etmeye calıstı ama bnm ınadım ınattı gıtme dedım tamam dedı gece 00 00 da arayacgm senı konsrz dedı ve 00 00 da aramayı unuttu bn aradım 00 01 de acmadı unuttun ıste hep boylesn arkadslarn daha onemlı falan dıye msj attım sonra 00 08 de aradı yenı yılımı kutlayıp senı sevıyorum deyıp kapattı arkadslarımı eve bırakıcam dedı bende mırın kırın ettım bır suru gıcıklık yaptım 1 saat benı boyle oyaladı ve saat 1 de benı aradı kapıya bak askımmm hedıyenı ve sekerlerını al dedı bana cok sıcak bı sekılde ben o an bıttım ona o kadar kotu davranmıstım kı butun suprızın ıcıne ettım yanı :( sonra gece eve gıdınce 2 de konsmaya basladık 2 bucuga kadar sabah 8 30 da kalktı ben bır suru ozurler dıledım bana funu hatrlatma dedı ben aradan zaman gecınce tekrar ozur dıledım bu defa da bana sen kural koyabılırsın sen sın evın reısı falan ca laflar ettı :( bu ARADA O ILCEDE OTURUYOR BEN MERKEZDE 1 SAATLIK YOL GITMELI YANI YOLDA GECTI ZAMAN ama ben herseyı mahfettım ne yapmam lazım neolur yardım edın :(

bana bı fıkır verebılcek onun gonlunu alabıolmem ıcın yardımcı olucak kımse yokmu lutfen :(

canım ufak bir sürpriz yapsan ona, hem özür anlamında hem de sevgini gösterecek bir şey. beklemediği bir şey yapabilirsin sanki.

Biylesi iyi bosver uzulmene gerek yok fazla yuz verme sunu unutma boyle yaptigin surece iliskiniz daha renkli olur ozur falan iki tatli soz yeter uzme kendini nerde oldugunu bilmiyormussun sonucta haksizda degilsin

Biylesi iyi bosver uzulmene gerek yok fazla yuz verme sunu unutma boyle yaptigin surece iliskiniz daha renkli olur ozur falan iki tatli soz yeter uzme kendini nerde oldugunu bilmiyormussun sonucta haksizda degilsin

tesekurler canım dusuncelerını paylastgn ıcın

Tatlım insanlar hata yapabilirler sonucta ondan Özür dilemissin yani hata yaptigini ona da gostermissin ve hatani anladigini da bu büyük bir erdemdir unutma

Back