Lustral

isolin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
5
1
86
Gecen sene 1 sene boyunca lustral kullandım sonra bırakma kararı aldık ama benim şikayetlerim 7 ay sonunda geri geldi misli misli. Doktor fonksera 10 mg verdi 1,5 ay kullandım ama beni daha kötü yaptı. Eski doktoruma çıkıp tekrar lustrala döndük fakat bana diger ilacıda aynı anda kullanıp bitirmemi söyledi ben yapmadım . Şuan lustral 50 mg kullanıyorum yarım . Yarın tam olarak kullanıcqm. Ellerde titreme bi huzursuzluk kafam bir tuhaf . Gecermi bu ya daha önce kullandıgımda böyle oldugumu hatırlamıyorum. Yada doktorun dedigi gibi iki ilacı aynı andamı kullansam bilemedim . Varmı böyle yan etki yasayan . Sanki yere yıgılıcam.

Doktorun nasıl dediyse o şekilde kullan, prospektüsü oku, doktora veya eczacıya başvurman gereken bir yan etki görürsen o zaman onlarla tekrar görüş.
Ben iki ilacı da kullandım, lustra başlarda çok fazla mide bulantısı yapmıştı.
Fonksera da kaşıntı yaptı mecbur bıraktım onu.

Doktoruna güvenmiyorsan da hemen randevu alıp başka bir doktorla görüş

Yok benim en mutlu oldugum ilaç lustraldı zaten ama sonra bıraktım sonrası fonksera bulantı bide mide yanması yaptı . Şimdi tekrar lustrala gectik ama galiba biraz sarsacak. Zaten fonksera veren doktorı bıraktım kadına iyi degilim dedigim halde 1 ay daha kullan dedi ama idare edemedim

İki ilacı aynı andamı kullandın yoksa farklı zamanlardamı bahsettiğin olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…