Lustral ve selectra

Lustralkalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
15
4
36
31
Kızlar merhaba yaklaşık 1,5 ay önce 2 senelik ilişkim bitti aldatildim ve iş için sınava hazirlanmam gerekiyordu bu yüzden lustral e başladım biliyorum yanlış ama reçetesiz en zararsız diye araştırdım aldım 1,5 ay kullandım 2. Haftadan sonra etki etti artık aglamiyordum bile derslere konstre olmuştum ancak ilacım bitti ve artık üretilmediğini öğrendim hiçbir yerde bulamadım. Muadili olan selectrayi kullanıyorum 2 gündür ve bugün inanılmaz bi baş ağrım ve her şeyi hatırlayıp ağlamaya başlamam beni korkuttu. Bunlar aynı ilaç değil mi hemen hemen neden böyle oldu ne güzel mutluydum ders de çalışıyordum kullananlar veya ilacını değiştirenler bana akıl versin

Etken maddesi aynıysa miligramı da aynıysa biraz zaman geçince aynı etkiyi verir diye düşünüyorum. Ayrıca lustral en hafif ilaçlardan değildir aksine en hafif cipralex vs tarzı ilaçlardır. Benim yakınımda lustral kullananlar hep orta veya aģır derecede depresyonda olanlar.

Benim de ağır bir tramvaydi aslında ama sınav için hafif bulmaya çalışmıştım uyutmuyor diye duymuştum da teşekkürler canim

Recetesiz antidepresan kullanmak cok yanlis. Antidepresanlar dogrudan dusunce sistemi ile alakali oldugu icin yanlis ilac sana faydadan cok zarar verebilir. İlaci birak ve doktora git senin icin en dogru ilaci vericektir.
Lustral bana hic hafif gelmemisti bu arada ictigim zaman beynim uyusuyodu resmen, senin derse konsantre olman cok ilginc geldi

Biliyorum yanlış ama onu düşünecek kafada değildim ki sihirli bi değnek olsa diye dua ediyordum 2 hafta da zor geçti sonra bi baktım mutluyum düşünmüyorum birakamadim ışte Herkese etkileri farklı olabilir ama ben çok mutlu enerjik oldum canlandim en usendigim şeyleri bile şarkı söyleyerek yapiyodum annem bile sana noldu diyordu gerçekten abartmıyorum. Selectra aynı dedi herkes her yerden araştırdım ama hiç aynı gibi gelmedi. Biraz daha deneyip doktora gitcem ben de canım artık :/

Lustural ve selectra aynı eşdeğer ilaclardir ..etken maddesi içeriği aynıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…