• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral kullananlar

Halsizlik ve uyuşukluk hali bende de var malesef 3 ay oldu geçer yan etkiler dediler fakat bazı olumsuzluklar hala duruyor. Biseyi yapmak istiyorum örneğin ama yapmam o kadar uzun sürüyor ki bu halden dolayı.

Halsizlik ve uyuşukluk hali bende de var malesef 3 ay oldu geçer yan etkiler dediler fakat bazı olumsuzluklar hala duruyor. Biseyi yapmak istiyorum örneğin ama yapmam o kadar uzun sürüyor ki bu halden dolayı.
Kan değerlerinize baktirdiniz mi.Bende d vit.demir eksikliği var.Ciddi anlamda halsizlik yapiyor.özellikle adet döneminde bitiyorum.Carpinti da yapiyor bu eksikler.ilaclarin etkisi var uyuşukluk yapıyorlar.Baska ilac kullanıyor musunuz tek mi

Kan değerlerinize baktirdiniz mi.Bende d vit.demir eksikliği var.Ciddi anlamda halsizlik yapiyor.özellikle adet döneminde bitiyorum.Carpinti da yapiyor bu eksikler.ilaclarin etkisi var uyuşukluk yapıyorlar.Baska ilac kullanıyor musunuz tek mi
Bende de var malesef takviye ilaç da var ama artı eksiye bakınca bi süre daha kullanacak gibiyim galiba hepsi aşağı yukarı ayniymis

Evet katılıyorum bende ayni şekilde hissediyorum mecbur kalmasam kullanmazdım ama kanser süreci beni cok yoruyor fiziksel ve psikolojik.Hastanede kalma durumlarım oldu sürekli tetkikler yapılıyor ev kosusturmasi ayrı bir ayağım hep kaynanamlarda olmak zorunda.Kendi evime ve oğluma bile yetemiyorum.Son bir ayda ne doğru dürüst yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum.Fiziksel olarakta bittim.bir an once ilacın etkisini bekliyorum.
Bemde aynı şeklindeyim nasıl oldunuz acaba

İlaç kullanalı 2 haftayı buluyor.Yan etkileri oldukça azaldı ama kaygılarım yogun yine de ilac tam etkisini göstermedi.Gun icinde kosusturmadan daha iyi oluyorum oyalandigim icin.Ama aksamlari anksiyete biraz zorluyor sürekli olumsuz dusunceler geliyor ve carpinti cok oluyor göğsüm daralıyor sakinleşmem cok zaman aliyor.siz ilaca yeni mi basladiniz

Back
X