Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12. Gümdeyim iyi hissediyorum erken mi bunun için bide tatlı sevmem normalde sürekli tatlı bi şeyler yiyesim geliyor akşamda uykuya damakta zorlanıyorum
12. Gümdeyim iyi hissediyorum erken mi bunun için bide tatlı sevmem normalde sürekli tatlı bi şeyler yiyesim geliyor akşamda uykuya damakta zorlanıyorum
Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum . Başlarda tatlı yeme isteği artıyor evet ama daha sonra geçiyor . Akşamları bende uyuyamazdım doktorum buna ek başka bir ilaç vermişti uyuyabilmem için
Aslında 6 haftadan önce pek etki etmiyor diyorlar bu yüzden hiçbir ilaca devam edemedim. Bu tür ilaçları kullanıyor olmak bile iyi hissettiriyor bazen öyle bir durum olabilir ama iyi hissetmenize çok sevindim. İyi hissettiğiniz için iştahınız artmıştır belki
Benm de 6. Haftam lustralde ve daha pek etki etmedi. İştahım kesildi tam tersine, bir de bağırsaklarımı etkiledi hızlı çalışıyor ve gece terlemesi yapmaya başladı. Bu yan etkilerini görenler var mı acaba ?
Benm de 6. Haftam lustralde ve daha pek etki etmedi. İştahım kesildi tam tersine, bir de bağırsaklarımı etkiledi hızlı çalışıyor ve gece terlemesi yapmaya başladı. Bu yan etkilerini görenler var mı acaba ?
Şimdi ne kullanıyorsunuz? Aslında iştahımı kesmesi iyi bişey vermem gereken 10 kilo fazlam var lustralden başka pek şansımda yok açıkcası gebelik istiyorum ama ilaç bırakamıyorum maalesef
Şimdi ne kullanıyorsunuz? Aslında iştahımı kesmesi iyi bişey vermem gereken 10 kilo fazlam var lustralden başka pek şansımda yok açıkcası gebelik istiyorum ama ilaç bırakamıyorum maalesef