- 6 Nisan 2018
- 248
- 170
- 103
Benim okb daha baskındı.Ankaiyedem de vardı.Tam iyileşme 1 yıl sonra oldu.Sizin de mi anksiyete idi sizde ne zaman etki etmeye başladı 100 mg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim okb daha baskındı.Ankaiyedem de vardı.Tam iyileşme 1 yıl sonra oldu.Sizin de mi anksiyete idi sizde ne zaman etki etmeye başladı 100 mg
Şimdi nasilsinizMerhaba arkadaşlar panik bozukluk teşhisi ile selactra 50 mg kullandım 3 ay . Daha sonra doktorum dozun az geldiğini söyledi ve lustral 100 mg verdi. 18 gündür kullanıyorum ama beni daha kötü yaptı sanki. Sürekli uykum var ve en rahatsız eden şey sanki titreme ve kafa sersemligi yapıyor. Başım dönüyor gibi ama dönmüyor kafam gidip geliyor gibi hissediyorum ve bu panigimi çok daha tetikliyor beni rahatlatmadi slectra daha iyiydi sanki. Böyle durum yaşayan var mı varsa da ne zaman normale dönerim lütfen yardımcı olun
Şuan gerçekten iyiyim çok nadir bazen huzursuzluğum oluyor gibi ama baştaki durumuma göre kat kat iyiyimŞimdi nasilsiniz